Αρχική

/

Εικόνα & Ήχος

/

Τηλεοράσεις & Αξεσουάρ

/

Τηλεοράσεις

LG 49UH850V 3D Τηλεόραση Smart 4K TVΚωδικός προϊόντος : 161432

Τελευταία κομμάτια
  • LG 49UH850V 3D
  • LG 49UH850V 3D
  • LG 49UH850V 3D
  • LG 49UH850V 3D
  • Μέγεθος Οθόνης: 49''

  • Τύπος Panel: LED

  • Ανάλυση Οθόνης: Ultra HD 4K

  • Ρυθμός Ανανέωσης Εικόνας: 2700 PMI

  • Smart TV: Υποστηρίζεται

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Τηλεόραση 3D LED Super UHD 49UH850V της LG, με IPS 4K Quantum Οθόνη, τεχνολογία HDR Super, λειτουργικό σύστημα webOS 3.0 και ήχο σχεδιασμένο από την harman/kardon, η οποία θα σου δώσει απλόχερα ατελείωτες ώρες διασκέδασης!


LG Super UHD TV 4K:

Ζήσε την τέλεια εμπειρία θέασης. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι η LG SUPER UHD TV. Ακόμα κι όταν δεν είναι αναμμένη, είναι πανέμορφη. Δίνοντας πνοή σε όλα τα χρώματα, η LG SUPER UHD εμφανίζει τις αγαπημένες σου σκηνές με τα πιο πλούσια χρώματα. Επίσης, η LG SUPER UHD TV είναι μακράν η καλύτερη τηλεόραση για την προβολή HDR περιεχομένων χάρη στη λειτουργία Dolby Vision. Δες την ψυχαγωγία να ζωντανεύει μπροστά στα μάτια σου χάρη στα ρεαλιστικά χρώματα, την απίστευτη αντίθεση και την εκπληκτική ανάλυση.

* Η λειτουργία Dolby Vision θα είναι διαθέσιμη κατόπιν αναβάθμισης, η οποία απαιτεί σύνδεση στο Internet.

HDR Super με Dolby Vision:

Η Τεχνολογία High Dynamic Range (HDR Super) της LG SUPER UHD TV υποστηρίζει πλήρως τη λειτουργία Dolby Vision. Οι φωτεινές και ευκρινείς εικόνες, οι οποίες εκφράζονται με τα πιο ακριβή χρώματα και λεπτομέρειες, μαγνητίζουν τους θεατές. Όταν θα κοιτάς την οθόνη, θα νιώθεις ότι είσαι και εσύ στη σκηνή.

* Η λειτουργία Dolby Vision θα είναι διαθέσιμη κατόπιν αναβάθμισης, η οποία απαιτεί σύνδεση στο Internet.

Dolby Vision, Γιατί Έχει Σημασία;:

Ο μηχανισμός LG OLED HDR υποστηρίζει Dolby Vision, εξασφαλίζοντας έτσι πιο φωτεινές και ακριβείς εικόνες με μεγαλύτερη αντίθεση και εντυπωσιακά βελτιωμένα χρώματα. Με τα νέα βίντεο που είναι διαθέσιμα στο Dolby Vision, σίγουρα, η ψυχαγωγία σου θα φτάσει στο επίπεδο που θα έπρεπε να είναι.

IPS 4K Quantum Οθόνη:

Χάρη στη διευρυμένη γκάμα χρωμάτων της IPS 4K Quantum οθόνης, οι εικόνες είναι πιο ζωντανές από ποτέ. Και ανεξάρτητα από το που θα κάθεσαι όταν θα βλέπεις την ομάδα σου, η εμπειρία θα είναι το ίδιο συναρπαστική. Με ανάλυση που είναι 4 φορές υψηλότερη από εκείνη της Full HD, το πανελ της IPS 4K Quantum οθόνης διατηρεί την ποιότητα της εικόνας αναλλοίωτη.

ColorPrime Plus:

Το ColorPrime Plus χάρη στη διευρυμένη γκάμα χρωμάτων εκφράζει τις πιο ζωηρές εικόνες. Η LG SUPER UHD TV, σου επιτρέπει να απολαμβάνεις περιεχόμενο με πολλά περισσότερα χρώματα.

Billion Rich Colors:

Η λειτουργία Billion Rich Colors διαιρεί και υποδιαιρεί τα χρώματα σε ένα ευρύτερο φάσμα. Αυτό επιτρέπει πιο ακριβείς προσαρμογές σε όλο το φάσμα των χρωμάτων. Το τελικό αποτέλεσμα είναι χρώματα 64 φορές πιο πλούσια από εκείνα των συμβατικών LCD τηλεοράσεων, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στους θεατές να εξερευνούν ένα εντυπωσιακό επίπεδο χρωματικής λεπτομέρειας.

Ευρεία Γωνία Θέασης:

Χάρη στη φύση αυτής της οθόνης, οι εικόνες μένουν ακριβώς στην ίδια θέση από οποιαδήποτε γωνία θέασης. Αυτό σου επιτρέπει να απολαμβάνεις ζωντανά και ζωηρά χρώματα από όλες τις θέσεις στο σπίτι.

ULTRA Luminance:

Η λειτουργία ULTRA Luminance στέλνει τα ρεύματα από τις σκοτεινές περιοχές στις φωτεινότερες για να ενισχύσει την αντίθεση. Από τη στιγμή που η LG SUPER UHD TV έχει την τέλεια ικανότητα να εκφράζει το μαύρο και από τη στιγμή που το όριο μεταξύ μαύρου και φωτεινού ξεχωρίζει, οι θεατές μπορούν να βλέπουν τις εικόνες με περισσότερη ακρίβεια και σαφήνεια.

Σχεδιασμός:

Με το πάνελ ενσωματωμένο σε ένα πολύ λεπτό μεταλλικό κορμό, η οθόνη της LG SUPER UHD TV φαίνεται σαν ένα όμορφο μισοφέγγαρο. Κάθε φορά που θα ανάβεις την LG SUPER UHD TV θα εμπνέεσαι με τα ρεαλιστικά της χρώματα. Ακόμα όμως και όταν δε θα είναι αναμμένη, η LG SUPER UHD TV θα είναι εξίσου όμορφη.

Harman/Kardon:

Ο σχεδιασμένος από την harman/kardon ήχος που εφαρμόζεται στην LG SUPER UHD TV προσφέρει ένα πολυτελές σύστημα ήχου που δεν έχει τοποθετηθεί ποτέ ξανά σε τηλεόραση.

webOS 3.0:

Η πλατφόρμα webOS 3.0 της LG Smart TV σχεδιάστηκε για να είναι ακόμα πιο απλή και να προσφέρει συναρπαστικές εμπειρίες, με απλά και διασκεδαστικά βήματα. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να χαλαρώσεις, αφού με τη webOS 3.0 θα ζήσεις μια εμπειρία που δε μοιάζει με καμία.

Magic Zoom:

Το Magic Zoom μπορεί να μεγενθύνει ζωντανά τις οθόνες, ενώ οι θεατές βλέπουν τηλεόραση. Πατώντας το κουμπί του Zoom στο τηλεχειριστήριο, η σκηνή μεγενθύνεται ώστε να φαίνεται και η παραμικρή λεπτομέρεια.

Magic Mobile Connection:

Η λειτουργία Magic Mobile Connection δίνει τη δυνατότητα στους θεατές να απολαμβάνουν στην τηλεόρασή τους το περιεχόμενο που έχουν στο smartphone τους, εύκολα και απλά. Επιπλέον, χρησιμοποιώντας απλά μια WiFi σύνδεση, μπορούν να απολαμβάνουν τη μουσική και τις βίντεο εφαρμογές τους στη μεγάλη οθόνη.

Magic Remote:

Με το Magic Remote μπορείς να ρυθμίσεις τα πάντα στην τηλεόρασή σου με κινήσεις ή φωνητικές εντολές. Απόκτησε τον έλεγχο της ψυχαγωγίας σου με ένα εντελώς νέο τηλεχειριστήριο. Αφιέρωσε λιγότερο χρόνο ψάχνοντας και περισσότερο χρόνο απολαμβάνοντας.


Δείτε περισσότερα
Χαρακτηριστικά  
Μέγεθος Οθόνης 49''
Τύπος Panel LED
Ανάλυση Οθόνης Ultra HD 4K
Ρυθμός Ανανέωσης Εικόνας 2700 PMI
Smart TV Υποστηρίζεται
Εύρος Οθόνης 48 - 50 ίντσες
Τεχνολογία 3D Υποστηρίζεται
Τεχνολογία Panel Super UHD
Σχεδιασμός Panel Flat
Ενεργειακή Κλάση A
Λόγος Αντίθεσης Contrast Maximizer
Μετατροπή του 2D σε 3D Υποστηρίζεται
Βελτίωση Εικόνας HDR Super, Local Dimming, True Black, ColorPrime Plus, 3D Color Mapping, Billion Rich Colors, Contrast Maximizer, Super mastering engine
Σύστημα Ήχου Ultra Surround
Ανάλυση Οθόνης 3840 x 2160
Wi-Fi Υποστηρίζεται
Ethernet Διαθέτει
Ενδείκνυται για Οικιακή χρήση
Web Browser Υποστηρίζεται
OS WebOS
HDMI 3
VGA Δεν υποστηρίζεται
USB 3.0 1
USB 2.0 2
Component 1
Composite Δεν υποστηρίζεται
Scart Δεν διαθέτει
DLNA Nαι
PVR Ready Δεν υποστηρίζεται
Λειτουργία ξενοδοχείου Δεν διαθέτει
Bluetooth Music Player Δεν υποστηρίζεται
USB Cloning Δεν υποστηρίζεται
Επιτραπέζια Βάση Στήριξης Περιλαμβάνεται
Ψηφιακός Δέκτης MPEG4
Δορυφορικός Δέκτης Δεν διαθέτει
Διάκενο Vesa (mm) 300 x 300
Κατανάλωση ενέργειας σε λειτουργία 84 Watt
Κατανάλωση ενέργειας σε αναμονή 0.50 Watt
Χρώμα Ασημί
Βάρος σε Kg 17.8
Διαστάσεις Εσωτερικής μονάδας σε mm (Υ x Π x Β) 699 x 1104 x 238.4
Συμπεριλαμβάνονται Magic Remote Controller, 3D glasses
Επιπλέον Miracast
Εγγύηση Προμηθευτή 2 έτη
Ιστοσελίδα Κατασκευαστή http://www.lg.com/gr
Δείτε περισσότερα

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΟΥ ή ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ;

Με το δίκτυο διανομής μας να καλύπτει το σύνολο του Ελλαδικού χώρου, κύριο μέλημα μας είναι η έγκαιρη παραλαβή των προϊόντων σας στο ακέραιο, χωρίς τον φόβο για τυχόν φθορές που μπορεί να προκληθούν κατά την μεταφορά τους και απαλλάσσοντάς σας από την μετακίνηση και το ανέβασμα των συσκευών στο σπίτι σας.

Η εταιρεία Κωτσόβολος διαθέτει ένα ευρύ δίκτυο καταστημάτων που εξαπλώνεται σε όλη την Ελλάδα και με την υπηρεσία collect@store μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα που επιθυμείτε από το πλησιέστερο σε εσάς κατάστημα.

Το άριστα εκπαιδευμένο και φιλικό προσωπικό μας περιμένει όλους εσάς, προκειμένου να κάνουμε την επίσκεψή σας στα καταστήματα μας μια μοναδική εμπειρία αγορών.

Επιστροφή στην κορυφή
ΑΠΟΔΟΧΗ

Στο kotsovolos.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Θέλω να μάθω περισσότερα