Αρχική

/

Εικόνα & Ήχος

/

Τηλεοράσεις & Αξεσουάρ

/

Media Players

Google Chromecast 2 HDMI Streaming MediaΚωδικός προϊόντος : 158156

  • Επεξεργαστής: Marvell Armada 1500 Mini Plus 88DE3006

  • Μνήμη: 512 MB RAM DDR3L

  • Σκληρός Δίσκος: 256 MB

  • Συνδεσιμότητα: 802.11ac Wi-Fi, dual band (2.4GHz & 5GHz)

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Το Chromecast 2 HDMI Streaming Media της Google είναι η ιδανική συσκευή για να απολαμβάνεις στην οθόνη της τηλεόρασής σου βίντεο, μουσική, παιχνίδια και εφαρμογές μέσω της φορητής συσκευής σου!


Google Chromecast 2 HDMI Streaming Media:

To Chromecast 2 HDMI Streaming Media της Google είναι μια συσκευή πολυμέσων που σου δίνει τη δυνατότητα να μεταφέρεις στην μεγάλη οθόνη της τηλεοράσης σου όλες τις αγαπημένες σου ταινίες, σειρές, τηλεοπτικές εκπομπές, μουσική, αθλητικά, παιχνίδια και πολλά! Συνδέεται στη θύρα HDMI της τηλεόρασής σου μέσω του smartphone, του tablet ή του laptop σου! Είναι συμβατό με iPhone, iPad, με Android συσκευές, Mac και φορητό υπολογιστή Windows και Chromebook.

Διασκέδαση χωρίς περιορισμούς!

Ένας καλύτερος τρόπος για να απολαμβάνεις βίντεο, ταινίες, μουσική και παιχνίδια στην τηλεόρασή σου! Το smartphone, tablet ή laptop σου είναι ένα απλό, ισχυρό τηλεχειριστήριο. Μπορείς με τις Android συσκευές, να κατεβάσεις εφαρμογές από το Google Play και να τις απολάυσεις μέσω τις τηλεορασής σου! Διασκέδασε με τους φίλους και την οικογένειά σου!

Πώς λειτουργεί:


Όπως φαίνεται και στο βίντεο συνδέεις το Chromecast στην HDMI θύρα της τηλεόρασής σου, ύστερα το συνδέεις στο WiFi δίκτυό σου και τέλος συνδέεις ασύρματα το smartphone ή το tablet σου σε αυτό! Για την φόρτισή του απαιτείται σύνδεση USB, η οποία μπορεί να γίνει απευθείας από την τηλεόραση ή και από εξωτερική σύνδεση μέσω USB.


Δείτε περισσότερα
Χαρακτηριστικά  
Επεξεργαστής Marvell Armada 1500 Mini Plus 88DE3006
Μνήμη 512 MB RAM DDR3L
Σκληρός Δίσκος 256 MB
Συνδεσιμότητα 802.11ac Wi-Fi, dual band (2.4GHz & 5GHz)
Έξοδος Video HDMI
Έξοδος Ήχου HDMI
Τροφοδοσία 5V, 1A power supply
Εγγύηση Προμηθευτή 2 έτη
Ιστοσελίδα Κατασκευαστή http://www.google.com
Δείτε περισσότερα

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΟΥ ή ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ;

Με το δίκτυο διανομής μας να καλύπτει το σύνολο του Ελλαδικού χώρου, κύριο μέλημα μας είναι η έγκαιρη παραλαβή των προϊόντων σας στο ακέραιο, χωρίς τον φόβο για τυχόν φθορές που μπορεί να προκληθούν κατά την μεταφορά τους και απαλλάσσοντάς σας από την μετακίνηση και το ανέβασμα των συσκευών στο σπίτι σας.

Η εταιρεία Κωτσόβολος διαθέτει ένα ευρύ δίκτυο καταστημάτων που εξαπλώνεται σε όλη την Ελλάδα και με την υπηρεσία collect@store μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα που επιθυμείτε από το πλησιέστερο σε εσάς κατάστημα.

Το άριστα εκπαιδευμένο και φιλικό προσωπικό μας περιμένει όλους εσάς, προκειμένου να κάνουμε την επίσκεψή σας στα καταστήματα μας μια μοναδική εμπειρία αγορών.

ΑΠΟΔΟΧΗ

Στο kotsovolos.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την εύρυθμη λειτουργία του site και την καλύτερη εμπειρία σας. Για να μάθετε περισσότερα, μπορείτε να αναφερθείτε στην Πολιτική Cookies.