Αρχική

/

Εικόνα & Ήχος

/

Τηλεοράσεις & Αξεσουάρ

/

Τηλεχειριστήρια

Τηλεχειριστήρια

Βρέθηκαν 11 προϊόντα

ΟΛΑ

Βρέθηκαν 11 προϊόντα

ΟΛΑ

1

Πάρτε τον αποκλειστικό έλεγχο του Remote Control

Σας χάλασε το παλιό τηλεχειρστήριο; Μήπως μαζεύτηκαν πολλές συσκευές και ταυτόχρονα πολλά τηλεχειριστήρια και έχετε βαρεθεί να ψάχνετε το σωστό; Θέλετε να μπορείτε να ελέγχετε τη τηλεόραση, το δέκτη MPEG4, το Bluray ή το DVD player, ακόμα και τη παιχνιδοκονσόλα σας με ένα τηλεχειριστήριο; Σε εμάς θα βρείτε δεκάδες τηλεχειριστήρια ώστε να μπορέσετε να διαλέξετε αυτό ακριβώς που ταιριάζει στο προφίλ σας και καλύπτει τις ανάγκες σας. Έχουμε πολλά μοντέλα, από απλά τηλεχειριστήρια που αντικαθιστούν το παλιό χαλασμένο μέχρι εξειδικευμένα έξυπα τηλεχειριστήρια που αναλαμβάνουν τον έλεγχο όλων των συσκευών στο σαλόνι.

Θα βρείτε τηλεχειριστήρια που αντέχουν στις πτώσεις και τους κραδασμούς, άλλα μοντέλα που έχουν μεγάλη ακτίνα δράσης, τηλεχειριστήρια με οθόνη και μοντέλα που φορτίζουν από τον ήλιο, πάντα στις καλύτερες τιμές και με πολλές προσφορές.

ΑΠΟΔΟΧΗ

Στο kotsovolos.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την εύρυθμη λειτουργία του site και την καλύτερη εμπειρία σας. Για να μάθετε περισσότερα, μπορείτε να αναφερθείτε στην Πολιτική Cookies.