Αρχική

/

Υπηρεσίες Support 360

/

Computing

Υπηρεσία Αξιολόγησης/Βελτιστοποίησης Δικτύου Wi-FiΚωδικός προϊόντος : 990019

 • Απο εξειδικευμένο τεχνικό : Ναι

 • Έλεγχος καλής λειτουργίας : Ναι

49.90 €

info

info

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Έχεις πρόβλημα με το Wi-Fi στο χώρο σου; Εμείς αναλαμβάνουμε να βελτιστοποιήσουμε την απόδοση του οικιακού Wi-Fi δικτύου σου, διορθώνοντας πιθανά προβλήματα και δίνοντας κατάλληλες συμβουλές για την καλύτερη απόδοση.


Υπηρεσία Αξιολόγησης/Βελτιστοποίησης Δικτύου Wi-Fi:

Έχεις αναρωτηθεί αν απολαμβάνεις το υψηλότερο δυνατό αποτέλεσμα από το δίκτυο του σπιτιού σου; Για να μπορέσεις να αξιοποιήσεις πλήρως το δίκτυο Wi-Fi και να μπορείς να απολαύσεις τις εξαιρετικές λειτουργίες που σου παρέχει η ασύρματη σύνδεση, είναι σημαντικό να εξασφαλίσεις ότι η απόδοση του δικτύου σου είναι η μέγιστη δυνατή.

Η συγκεκριμένη υπηρεσία περιλαμβάνει:

 • Αξιολόγηση της ταχύτητας και της ποιότητας του ασύρματου WiFi δικτύου σου μέσω της χρήσης κατάλληλων εργαλείων.
 • Εντοπισμός και διόρθωση πιθανών νεκρών σημείων ή και άλλων προβλημάτων του ασύρματου δικτύου.
 • Ρύθμιση παραμέτρων του router με για την μεγιστοποίηση της απόδοσης και της ασφάλειας του δικτύου. (εφόσον απαιτηθεί από την αξιολόγηση)
 • Δυνατότητα προσωποποιημένων ρυθμίσεων που επιθυμείς. (γονικός έλεγχος - όπου το επιτρέπει ο εξοπλισμός)
 • Δυνατότητα δημιουργίας νέου κωδικού πρόσβασης στο router με στόχο την προστασία από παραβίαση και σύνδεση τρίτων πάνω στο δίκτυο.
 • Αναλυτική αναφορά (report) με τα στοιχεία που κατεγράφησαν και παροχή συμβουλών / λύσεων από τον τεχνικό για την διόρθωση τυχόν προβλημάτων (χρειάζεται πρόσθετος εξοπλισμός για την επιδιόρθωση) ή την επέκταση του υφιστάμενου δικτύου για καλύτερη απόδοση του ασύρματου δικτύου Wi-Fi.
 • Μετακίνηση του router στη βέλτιστη θέση εντός της οικίας. (αν κρίνεται απαραίτητο από την αξιολόγηση)
 • Ενσωμάτωση συσκευών (δυνατότητα σύνδεσης) στο οικιακό δίκτυο.
 • Επίδειξη χρήσης. (σε οικιακό δίκτυο και απομακρυσμένα)
 • Σημείωση:

  • Στο κόστος της υπηρεσίας δεν περιλαμβάνονται πρόσθετα υλικά που μπορούν να χρειασθούν.
  • Η υπηρεσία παρέχεται μόνο στην Αττική από τους εξειδικευμένους τεχνικούς μας.
  • Η εκτέλεση της υπηρεσίας θα γίνεται κατόπιν συνεννόησης. Ο τεχνικός επικοινωνεί εντός 24 ωρών από την παραγγελία για τον ορισμό του ραντεβού.

  Γιατί είναι χρήσιμη αυτή η υπηρεσία:

  1. Στην περίπτωση ενός ήδη υπάρχοντος δικτύου είναι χρήσιμο να μπορούμε να το αξιολογήσουμε ανά τακτά χρονικά διαστήματα, ώστε να γνωρίζουμε την τρέχουσα απόδοσή του και κατά πόσον αυτή εκπληρώνει τις προσδοκίες των χρηστών.
  2. Οι συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες για χρήση δικτύου εντός του σπιτιού και παράλληλα η χρήση πολλών συσκευών στο δίκτυο καθιστά την ανάγκη της άρτιας λειτουργίας του δικτύου σημαντική.
  3. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό να εκμεταλλεύεσαι στο ακέραιο τη συνδρομή στον πάροχο σου καθώς και τις δυνατότητες που σου προσφέρει η τεχνολογία μέσω της διασύνδεσης συσκευών.
  4. Ιδιαίτερα σημαντική είναι και η ασφάλεια του δικτύου του καθώς δεν επηρεάζεται μόνο η ταχύτητα στην απόκριση αλλά και η διασφάλιση των ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων σου.

  Γιατί Κωτσόβολος;

  Εξειδικευμένοι τεχνικοί

  Η αξιολόγηση - βελτιστοποίηση του δικτύου Wi-Fi γίνεται από εξειδικευμένους τεχνικούς.

  Σύγχρονος εξοπλισμός

  Ελέγχουμε το οικιακό σου δίκτυο με τη χρήση προηγμένου σύγχρονου εξοπλισμού.

  Προγραμματισμένο ραντεβού

  Η επίσκεψη στο χώρο σου θα γίνει σε ώρα και ημέρα που σε εξυπηρετεί.


  Δείτε περισσότερα
  Χαρακτηριστικά  
  Απο εξειδικευμένο τεχνικό
  Έλεγχος καλής λειτουργίας

  ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΟΥ ή ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ;

  Με το δίκτυο διανομής μας να καλύπτει το σύνολο του Ελλαδικού χώρου, κύριο μέλημα μας είναι η έγκαιρη παραλαβή των προϊόντων σας στο ακέραιο, χωρίς τον φόβο για τυχόν φθορές που μπορεί να προκληθούν κατά την μεταφορά τους και απαλλάσσοντάς σας από την μετακίνηση και το ανέβασμα των συσκευών στο σπίτι σας.

  Η εταιρεία Κωτσόβολος διαθέτει ένα ευρύ δίκτυο καταστημάτων που εξαπλώνεται σε όλη την Ελλάδα και με την υπηρεσία collect@store μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα που επιθυμείτε από το πλησιέστερο σε εσάς κατάστημα.

  Το άριστα εκπαιδευμένο και φιλικό προσωπικό μας περιμένει όλους εσάς, προκειμένου να κάνουμε την επίσκεψή σας στα καταστήματα μας μια μοναδική εμπειρία αγορών.

  ΑΠΟΔΟΧΗ

  Στο kotsovolos.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την εύρυθμη λειτουργία του site και την καλύτερη εμπειρία σας. Για να μάθετε περισσότερα, μπορείτε να αναφερθείτε στην Πολιτική Cookies.