Αρχική

/

Υπηρεσίες Support 360

/

Total Support

/

Computing

Υπηρεσία 3ετούς προνομιακής τεχνικής υποστήριξης LaptopΚωδικός προϊόντος : 990927

 • Χρονική διάρκεια κάλυψης: 3 έτη

 • Κάλυψη για κλοπή/ληστεία: Ναι 50% της αξίας αγοράς της συσκευής

 • Κάλυψη για θραύση οθόνης : Ναι

 • Κάλυψη για πτώση υγρού: Ναι

 • Δανειστική συσκευή κατά τη διάρκεια της επισκευής: Όχι

419.90 €

info

info

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Η υπηρεσία καλύπτει 2 έτη από κλοπή κατόπιν διάρρηξης ή ληστείας και 3 έτη εγγύηση επισκευής . Επιπλέον καλύπτει βλάβες από θραύση και υγρά στοιχεία.


Υπηρεσία 3ετούς προνομιακής τεχνικής υποστήριξης Laptop:

Η υπηρεσία σε καλύπτει για 2 έτη από κλοπή κατόπιν διάρρηξης ή ληστείας και παρέχει 3 έτη εγγύηση επισκευής. Επιπλέον καλύπτει βλάβες από θραύση και υγρά στοιχεία.

* Η κάλυψη από κλοπή κατόπιν διάρρηξης ή ληστείας αποζημιώνεται με το 50% της αξίας αγοράς της συσκευής. Επιπλέον, σε περίπτωση βλάβης λοιπών ζημιών (αισθητικές βλάβες), έκπτωση 20% επί της τιμής επισκευής.

Αναλυτικά περιλαμβάνει:

 • Αποκατάσταση λειτουργικής βλάβης από 1 ώρα έως 1 εβδομάδα, ανάλογα με τη διαθεσιμότητα του ανταλλακτικού.
 • Αποζημίωση με το 50% της αγοραστικής αξίας του laptop σε περίπτωση κλοπής κατόπιν διάρρηξης ή ληστείας (ισχύει για τα 2 πρώτα έτη του συμβολαίου).
 • Κάλυψη επισκευής αν προκληθεί ζημιά από ατύχημα, σπάσιμο οθόνης, πτώση ή επαφή με υγρά (ακόμη και μέχρι την πλακέτα του laptop), έως 2 φορές στη χρονική διάρκεια του συμβολαίου.
 • Σε περίπτωση αισθητικής βλάβης (εκτός των όρων του συμβολαίου), παρέχεται προνομιακή έκπτωση 20%.
 • Γιατί Κωτσόβολος;

  Επισκευή από Πιστοποιημένους Τεχνικούς

  Αναλαμβάνουμε την επισκευή του laptop σου, διαθέτοντας πιστοποιημένους τεχνικούς Hewlett Packard με εξειδίκευση σε όλες τις μάρκες υπολογιστών, με ανταλλακτικά υψηλής κατασκευαστικής ποιότητας από επώνυμους κατασκευαστές, που είναι ειδικά σχεδιασμένα για απόλυτη συμβατότητα με το laptop σου.

  Περισσότερες παροχές

  Οι παροχές της Υπηρεσίας Προνομιακής Τεχνικής Υποστήριξης, υπερβαίνουν τις καλύψεις των εργοστασιακών εγγυήσεων.

  Απαλλάξου από το άγχος

  Ξένοιασε για τα πρώτα 2 έτη για θέματα κλοπής κατόπιν διάρρηξης ή ληστείας και για 3 έτη σε περίπτωση ανάγκης επισκευής.


  Δείτε περισσότερα
  Χαρακτηριστικά  
  Χρονική διάρκεια κάλυψης 3 έτη
  Κάλυψη για κλοπή/ληστεία Ναι 50% της αξίας αγοράς της συσκευής
  Κάλυψη για θραύση οθόνης
  Κάλυψη για πτώση υγρού
  Δανειστική συσκευή κατά τη διάρκεια της επισκευής
  Δωρεάν μεταφορικά
  Απεριόριστες επισκευές Με προνομιακή έκπτωση 20% επί της τιμής επισκευής
  Πανελλαδική κάλυψη
  Δείτε περισσότερα

  ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΟΥ ή ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ;

  Με το δίκτυο διανομής μας να καλύπτει το σύνολο του Ελλαδικού χώρου, κύριο μέλημα μας είναι η έγκαιρη παραλαβή των προϊόντων σας στο ακέραιο, χωρίς τον φόβο για τυχόν φθορές που μπορεί να προκληθούν κατά την μεταφορά τους και απαλλάσσοντάς σας από την μετακίνηση και το ανέβασμα των συσκευών στο σπίτι σας.

  Η εταιρεία Κωτσόβολος διαθέτει ένα ευρύ δίκτυο καταστημάτων που εξαπλώνεται σε όλη την Ελλάδα και με την υπηρεσία collect@store μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα που επιθυμείτε από το πλησιέστερο σε εσάς κατάστημα.

  Το άριστα εκπαιδευμένο και φιλικό προσωπικό μας περιμένει όλους εσάς, προκειμένου να κάνουμε την επίσκεψή σας στα καταστήματα μας μια μοναδική εμπειρία αγορών.

  ΑΠΟΔΟΧΗ

  Στο kotsovolos.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την εύρυθμη λειτουργία του site και την καλύτερη εμπειρία σας. Για να μάθετε περισσότερα, μπορείτε να αναφερθείτε στην Πολιτική Cookies.