Λύσεις για επιχειρήσεις
196982

Grundig KVA4830

Μηχανή Espresso

από
349.00
244.00
ΤΙΜΗ ΧΩΡΙΣ ΦΠΑ
κερδίζεις
105.00
από
281.45
196.77
ΤΙΜΗ ΧΩΡΙΣ ΦΠΑ
κερδίζεις
84.68
Εξαντλήθηκε

Grundig KVA4830
Μηχανή Espresso

Kαλύτερη τιμή
210 28 99 999

Κάλεσε το τμήμα πωλήσεων και θα σου κάνουμε μια καλύτερη τιμή

196982
Grundig KVA4830

Κατασκευαστής

Περιγραφή προϊόντος

Η μηχανή espresso Grundig KVA4830 διαθέτει ενσωματωμένο μύλο για να παρασκευάζεις τον καφέ σου από φρεσκοαλεσμένους κόκκους, τους οποίους εκχυλίζει με υψηλή πίεση ατμού 19 bar, ώστε να «μεταφέρει» στο ρόφημα όλο το άρωμα και τη γεύση που απελευθερώνεται με την άλεση.

Χαρακτηριστικά

Εγγύηση Προμηθευτή: 2 έτη
Επιλογές Ροφημάτων: 1
Πίεση (bar): 19.0
Επιλογή για 1 ή 2 φλυτζάνια καφέ: Όχι
Δοχείο Γάλακτος: Δεν διαθέτει
Ακροφύσιο Ατμού: Δεν διαθέτει
Περισσότερα

Αναλυτική παρουσίαση

Grundig KVA4830 Μηχανή Espresso

Πίεση ατμού 19 bar

Η αντλία πίεσης 19 bar εξασφαλίζει εκχύλιση επαγγελματικής ποιότητας, αφού το νερό έρχεται σε επαφή με υψηλή ταχύτητα με τη σκόνη του καφέ. Έτσι, όποιο ρόφημα με βάση τον espresso κι αν ετοιμάζεις, θα είναι πάντοτε πλούσιο σε κρέμα και τέλειο σε γεύση.

Μύλος άλεσης

Για την προετοιμασία του καφέ, η μηχανή θα αλέσει όση ακριβώς ποσότητα κόκκων χρειάζεται, ώστε να απολαμβάνεις τα ροφήματά σου με όλα τα γευστικά και αρωματικά στοιχεία που «κρύβει» το χαρμάνι καφέ που έχεις επιλέξει. Ο ενσωματωμένος μύλος «έρχεται» με 5 διαφορετικές ρυθμίσεις κοπής, ώστε να προσαρμόζεις απόλυτα το εκχύλισμα στο προσωπικό σου γούστο. Οι ρυθμίσεις αυτές βοηθούν στο να προσαρμόζεις το πάχος κοπής των κόκκων ανάλογα με την ποικιλία καφέ, αφού για τους σκούρους κόκκους καφέ είναι προτιμότερη η ψιλότερη άλεση, ενώ για τους ανοιχτόχρωμους η πιο χοντρή. Επίσης, χάρις στον μύλο, δεν θα χρειάζεται να περιοριστείς στα χαρμάνια προαλεσμένου καφέ που κυκλοφορούν στο εμπόριο, αλλά να πειραματιστείς με πολύ περισσότερα blend, ώστε να βρεις αυτό που προτιμάς. Το ξεκάθαρο ποιοτικό προβάδισμα του φρεσκοκομμένου καφέ συνδυάζεται όμως και με οικονομία, αφού μια «δόση» κόκκων είναι πάνω από 60% φθηνότερη από μία κάψουλα.

Ευκολία στη χρήση

Ενεργοποιώντας την από την οθόνη αφής, η μηχανή θα ετοιμάσει την απαραίτητη δόση φρεσκοαλεσμένου καφέ, θα την «πατήσει» και θα την υποβάλει στις ιδανικές συνθήκες εκχύλισης. Έτσι, θα είσαι πάντοτε σίγουρος για το τέλειο γευστικό αποτέλεσμα, ακόμη κι αν δεν έχεις ιδέα για τα μικρά και μεγάλα μυστικά παρασκευής του τέλειου espresso. Η μηχανή της Grundig είναι εύκολη όμως και στο καθάρισμα, καθώς η μονάδα παρασκευής του καφέ είναι αποσπώμενη, ώστε να πλένεται άνετα. Αποσπώμενο είναι και το δοχείο νερού, το οποίο έχει χωρητικότητα 1,5 lt.

Design και εργονομία

Η μηχανή Grundig KVA4830 συνδυάζει τη λειτουργικότητα με τη μοντέρνα σχεδίαση, ώστε να δώσει μία επιπλέον «νότα» design στον χώρο της κουζίνας σου. Επίσης, έχει λεπτό προφίλ και αρκετά μικρές διαστάσεις, για να μην προβληματιστείς στο πού θα την τοποθετήσεις.

Χαρακτηριστικά

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Εγγύηση Προμηθευτή
2 έτη
Επιλογές Ροφημάτων
1
Πίεση (bar)
19.0
Επιλογή για 1 ή 2 φλυτζάνια καφέ
Όχι
Δοχείο Γάλακτος
Δεν διαθέτει
Ακροφύσιο Ατμού
Δεν διαθέτει
Ρύθμιση Ροής Ατμού
Δεν Υποστηρίζεται
Μύλος Καφέ
Διαθέτει
Χωρητικότητα δοχείου κόκκων καφέ
200 gr
Ρυθμίσεις Άλεσης
5
Αποσπώμενο Δοχείο Νερού
Διαθέτει
Φίλτρο Νερού
Όχι
Οθόνη
Όχι
Συνδεσιμότητα
Όχι
Μεταλλική Πλάκα Προθέρμανσης Φλυτζανιών
Δεν διαθέτει
Ξεχωριστό Φίλτρο για μερίδα Espresso
Δεν διαθέτει
Ισχύς
1350 Watt
Σύστημα κάψουλας
Δεν υποστηρίζεται
Χρώμα
Inox - Μαύρο
Site
http://www.kotsovolos.gr
Περισσότερα Λιγότερα

Αξιολογήσεις & Σχόλια