195770

Delonghi EN355.GAE Expert

Μηχανή Nespresso®

Delonghi EN355.GAE Expert
Μηχανή Nespresso®

Kαλύτερη τιμή
210 28 99 999

Κάλεσε το τμήμα πωλήσεων και θα σου κάνουμε μια καλύτερη τιμή

195770
Delonghi EN355.GAE Expert

Κατασκευαστής

Περιγραφή προϊόντος

Μηχανή Nespresso Delonghi EN355.GAE Expert με ενσωματωμένο Aeroccino, δυνατότητα σύνδεσης με το smartphone σου και 3 ρυθμίσεις θερμοκρασίας.

Χαρακτηριστικά

Ροφήματα: Espresso, Lungo, Cappuccino
Επιλογές Ροφημάτων: 3
Πίεση (bar): 19 bar
Επιλογή για 1 ή 2 φλυτζάνια καφέ: Ναι
Δοχείο Γάλακτος: Διαθέτει
Ακροφύσιο Ατμού: Δεν διαθέτει
Περισσότερα

Αναλυτική παρουσίαση

Μηχανή Nespresso Expert & Milk:

Η μηχανή καφέ Nespresso Expert διαθέτει ευέλικτες ρυθμίσεις όπως επιλογή μεταξύ 4 διαφορετικών μεγεθών κούπας, δυνατότητα εκχύλισης ζεστού νερού, επιλογή θερμοκρασίας αλλά και ασύρματη συνδεσιμότητα με το smartphone, για να φτιάχνεις καφέ από απόσταση. Εμπνευσμένη από τον κόσμο των baristi, η Nespresso Expert θα ταιριάξει απόλυτα με το χώρο σου χάρη στην καινοτόμα σχεδίασή της. Οι ενδεικτικές λυχνίες LED σε ειδοποιούν εγκαίρως όταν το δοχείο απόρριψης καψουλών είναι γεμάτο, όταν το δοχείο νερού έχει αδειάσει ή όταν η μηχανή χρειάζεται αφαλάτωση.

Μέσα από την εφαρμογή για smartphones θα μπορείς να διαχειρίζεσαι το απόθεμα των καψουλών σου χάρη στην εύκολη διαδικασία παραγγελίας, να προγραμματίζεις την εκχύλιση από απόσταση ή ακόμη και να συνδέσεις τη μηχανή με περισσότερες από μία συσκευές χρησιμοποιώντας τον ίδιο λογαριασμό.

Εξοπλισμένη με αντλία υψηλής πίεσης 19 bar για επαγγελματικό αποτέλεσμα καφέ, σου δίνει τη μοναδική γεύση και άρωμα της κάθε εκλεκτής ποικιλίας Nespresso. Επίσης, το γρήγορο σύστημα θέρμανσης φτάνει στην ιδανική θερμοκρασία σε μόλις 30 δευτερόλεπτα ενώ με τη λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας, η μηχανή απενεργοποιείται αυτόματα έπειτα από 9 λεπτά αδράνειας.

Λειτουργίες

Φτιάξε τον καφέ σου από το smartphone σου

Με την εφαρμογή της Nespresso, για iOS και Android μπορείς να δημιουργείς το δικό σου καφέ προσαρμοσμένο στις δικές σου προτιμήσεις. Επίσης, μπορείς να διαχειρίζεσαι το απόθεμα των καψουλών σου, τις συνταγές καφέ, να προγραμματίζεις την εκχύλιση καφέ από απόσταση όπως επίσης και να πραγματοποιείς παραγγελίες, όταν τελειώνουν οι κάψουλες σου.

Σχεδίαση & Καινοτόμο design

Η Nespresso Expert είναι εμπνευσμένη από τον κόσμο των baristi και σχεδιασμένη ώστε να ταιριάζει απόλυτα με την κουζίνα σου. Οι αυτοματοποιημένες λυχνίες LED σε ενημερώσουν για το απόθεμα του νερού, πότε η μηχανή χρειάζεται αφαλάτωση αλλά και πότε το δοχείο καψουλών είναι γεμάτο ή άδειο.

Διάλεξε Ristretto, Espresso, Lungo ή Americano

Επίλεξε μεταξύ 4 μεγεθών κούπας και φτιάξε τον καφέ σου όπως ακριβώς τον θέλεις. Χρησιμοποίησε τον μαγνητικό δίσκο αποστράγγισης ώστε να προσαρμόσεις τη βάση της μηχανής σε διαφορετική μεγέθη κούπας ενώ με τη νέα λειτουργία εκχύλισης νερού θα μπορείς να ετοιμάσεις μία κούπα με ζεστό νερό των 200ml.

3 επίπεδα θερμοκρασίας

Με τη Nespresso Expert έχεις τη δυνατότητα να επιλέξεις μεταξύ 3 διαφορετικών επιπέδων θερμοκρασίας (μέτρια ζεστή, ζεστή, πολύ ζεστή) είτε απευθείας από τη μηχανή ή από την εφαρμογή του smartphone. Για κάθε εκχύλιση, μπορείς να ορίζεις το δικό σου επιθυμητό επίπεδο θερμοκρασίας, ώστε να έχεις πάντα τον τέλειο καφέ.

Αντλία υψηλής πίεσης 19 bar

Εύκολη στη χρήση αλλά και κορυφαία ποιότητα καφέ, όπως ακριβώς θα σου έφτιαχνε και ένας επαγγελματίας barista. Εκχυλίζει τέλεια τις γεύσεις και τα αρώματα κάθε ποικιλίας, δημιουργώντας μία πυκνή και πλούσια κρέμα ενώ το σύστημα ταχείας θέρμανσης επιτυγχάνει την ιδανική θερμοκρασία σε μόλις 30 δευτερόλεπτα.

Γνωριμία με τις εκλεκτές ποικιλίες Nespresso

Κάθε μηχανή περιλαμβάνει ένα σετ καλωσορίσματος με 14 κάψουλες από τις Εκλεκτές Ποικιλίες Nespresso. Δοκίμασε όλες τις Εκλεκτές Ποικιλίες Nespresso για να βρες ποιες είναι ταιριάζουν καλύτερα στις γευστικές σου προτιμήσεις.

Kορυφαία ποιότητα καφέ

Το σύστημα καψουλών Nespresso ακολουθεί εξαιρετικά υψηλά standards στην επιλογή του καφέ. Δημιουργώντας ανακυκλώσιμες & αεροστεγείς κάψουλες αλουμινίου η Nespresso καταφέρνει να διατηρεί τη φρεσκάδα του καφέ της, προσφέροντας έτσι μία άψογη γευστική εμπειρία. Η Nespresso προσφέρει μια ευρεία ποικιλία καφέ που μπορείς να απολαύσεις οποιαδήποτε ώρα της ημέρας. Με τις ποικιλίες καφέ της Nespresso μπορείς να δημιουργήσεις ζεστές και κρύες συνταγές, με αλλά και χωρίς γάλα. Για την ικανοποίηση όλων των γευστικών προτιμήσεων, κάθε στιγμή της ημέρας, ανακάλυψε τις Εκλεκτές Ποικιλίες καφέ Nespresso.

Συνεχής αναζήτηση για εξαιρετικό καφέ:

Επιλέγοντας τον άριστο κόκκο

Από το κεράσι του καφέ έως τη στιγμή της γευστικής δοκιμής, η Nespresso κατέχει σε βάθος κάθε βήμα της δημιουργίας των Εκλεκτών Ποικιλιών της. Η Nespresso επιλέγει αποκλειστικά εκείνους τους κόκκους καφέ που αποτελούν το κορυφαίο ποιοτικώς 1-2% της παγκόσμιας παραγωγής καφέ. Οργώνει τις πιο απομακρυσμένες γωνιές της γης αναζητώντας τις εκλεκτές αυτές ποιότητες που θα σου δώσουν μία εξαιρετική ποικιλία καφέ.

Δημιουργώντας τα χαρμάνια των Εκλεκτών Ποικιλιών

Οι εμπειρογνώμονες της Nespresso, όπως ακριβώς και οι αρωματοποιοί, δημιουργούν Εκλεκτές Ποικιλίες οι οποίες έχουν ξεχωριστά αρωματικά προφίλ και προσωπικότητα. Αναμειγνύουν κόκκους καφέ συγκεκριμένων προελεύσεων, ώστε τα αρωματικά τους προφίλ να συμπληρώνουν και να ενισχύουν το ένα το άλλο. Σε αυτό το στάδιο, που συνδυάζει τεχνογνωσία και έμπνευση, η Nespresso ξεχωρίζει διακριτά.

Καβουρδίζοντας

Για κάθε χαρμάνι, η Nespresso δημιουργεί ένα συγκεκριμένο προφίλ καβουρδίσματος, σχεδιασμένο με τέτοιο τρόπο που να αναδεικνύει τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά των διαφορετικών προελεύσεων. Αφού αλεστούν, οι Εκλεκτές Ποικιλίες συσκευάζονται στη χαρακτηριστική κάψουλα από αλουμίνιο. Απόλυτα αεροστεγές και μη τοξικό, το αλουμίνιο «φυλακίζει» τη φρεσκάδα των 900 αρωμάτων και γεύσεων του καφέ για 12 μήνες.

Συσκευάζοντας στην κάψουλα αλουμινίου

Η Nespresso προσφέρει μία μοναδική συλλογή 24 ποικιλιών, για να ικανοποιήσει τις διαφορετικές σου προτιμήσεις για οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας. Για τον τέλειο Espresso, οι Ειδικοί της Nespresso αναζητούν μόνο τις πιο εκλεκτές προελεύσεις, οι οποίες υπόσχονται να αποδώσουν τα πιο δελεαστικά αρώματα.

Δέσμευση της Nespresso- Δημιουργώντας αμοιβαία αξία

Κάθε κούπα καφέ Nespresso δεν προσφέρει απλώς και μόνο μία στιγμή απόλαυσης, αλλά μπορεί επίσης να συνεισφέρει στην επανόρθωση, τον εμπλουτισμό και την αναζωογόνηση των περιβαλλοντικών και ανθρώπινων πόρων. Το όραμα Positive Cup είναι η δέσμευση της Nespresso στη διατήρηση για την προμήθεια και κατανάλωση του καφέ.

Rainforest Alliance Certified

Άνω του 80% της παραγωγής καφέ της Nespresso, προέρχεται από φάρμες που λειτουργούν σύμφωνα με το πρότυπο βιώσιμης ποιότητας ΑΑΑ, ενώ ποσοστό άνω του 40% της συνολικής παραγωγής καφέ προέρχεται από φάρμες που έχουν λάβει το σήμα Rainforest Alliance Certified.  

Χαρακτηριστικά

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Ροφήματα
Espresso, Lungo, Cappuccino
Επιλογές Ροφημάτων
3
Πίεση (bar)
19 bar
Επιλογή για 1 ή 2 φλυτζάνια καφέ
Ναι
Δοχείο Γάλακτος
Διαθέτει
Ακροφύσιο Ατμού
Δεν διαθέτει
Ρύθμιση Ροής Ατμού
Δεν υποστηρίζεται
Αποσπώμενο Δοχείο Νερού
Διαθέτει
Ισχύς
1700 Watt
Μύλος Καφέ
Δεν διαθέτει
Χωρητικότητα δοχείου κόκκων καφέ
Δεν διαθέτει
Σύστημα κάψουλας
Nespresso Original Line
Χρώμα
Ανθρακί
Ρυθμίσεις Άλεσης
Δεν διαθέτει
Επιπλέον
3 ρυθμίσεις θερμοκρασίας, διαστάσεις μηχανής (YxBxΠ cm) 28,7 x 38 x 22,3, χωρητικότητα δεξαμενής νερού 1,1lt, χωρητικότητα δοχείου για χρησιμοποιημένες κάψουλες έως 12τμχ, Λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας
Βάρος σε Kg
5
Φίλτρο Νερού
Όχι
Εγγύηση Προμηθευτή
2 έτη
Οθόνη
Όχι
Ιστοσελίδα Κατασκευαστή
http://www.delonghi.gr
Συνδεσιμότητα
Ναι
Τύπος μηχανής
Χρήση Κάψουλας
Μεταλλική Πλάκα Προθέρμανσης Φλυτζανιών
Δεν διαθέτει
Ξεχωριστό Φίλτρο για μερίδα Espresso
Δεν διαθέτει
Περισσότερα Λιγότερα

Αξιολογήσεις & Σχόλια