Λύσεις για επιχειρήσεις
????????????????????????
203244

Kαλύτερη τιμή
210 28 99 999

Κάλεσε το τμήμα πωλήσεων και θα σου κάνουμε μια καλύτερη τιμή

Κατασκευαστής

Περιγραφή προϊόντος

Χαρακτηριστικά

Ισχύς: 600 Watt
Χωρητικότητα: 6 φλυτζάνια
Κανάτα: Γυάλινη
Χρώμα: Inox
Κατάλληλο για: Οικιακή χρήση
Εγγύηση Προμηθευτή: 2 έτη
Περισσότερα

Αναλυτική παρουσίαση

Αχνιστός καφές κάθε στιγμή

Τα 600 Watt, σου εξασφαλίζουν όλη τη δύναμη, που χρειάζεσαι για να ετοιμάζεις φρέσκο καφέ γρήγορα και αποτελεσματικά. Υπολόγισε πόσο νερό χρειάζεσαι, ανάλογα με την ποσότητα καφέ που θες να φτιάξεις, με τη βοήθεια της ένδειξης στάθμης νερού, για να μην μένει τίποτα στην τύχη. Παράλληλα, με ένα γέμισμα εξασφαλίζεις έως και 6 φλιτζάνια για να έχεις -ανά πάσα στιγμή- έτοιμο καφέ για σένα ή για την παρέα σου.

Ζεστός για όσο χρειάζεται

Όταν η εκχύλιση ολοκληρωθεί, η καφετιέρα θα κρατήσει αυτόματα τον καφέ σου ζεστό για πάνω από 30 λεπτά. Στη συνέχεια, απενεργοποιείται αυτόματα. Έτσι, ακόμα κι αν ξεχαστείς δεν ανησυχείς για ατυχήματα, ενώ γλυτώνεις και την επιβάρυνση του λογαριασμού από την αναμονή.

Ασφάλεια υπερθέρμανσης

Όταν η θερμοκρασία ανεβαίνει, η προστασία κατά της υπερθέρμανσης ενεργοποιείται αυτόματα και διακόπτει τη λειτουργία, προστατεύοντας και εσένα και τη συσκευή σου.

Ευκολία στη χρήση και στο καθάρισμα

Η κανάτα είναι κατασκευασμένη από γυαλί που αντέχει τις υψηλές θερμοκρασίες ενώ σου επιτρέπει να βλέπεις τη στάθμη του καφέ με μια ματιά. Επιπρόσθετα, το φίλτρο αποσπάται από την καφετιέρα για να αφαιρείς τα υπολείμματα καφέ μετά από κάθε χρήση.

Χαρακτηριστικά

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Αξιολογήσεις & Σχόλια