Λύσεις για επιχειρήσεις
195134

Russell Hobbs 24670 Desire

Μίξερ Χειρός

Russell Hobbs 24670 Desire
Μίξερ Χειρός

Kαλύτερη τιμή
210 28 99 999

Κάλεσε το τμήμα πωλήσεων και θα σου κάνουμε μια καλύτερη τιμή

195134
Russell Hobbs 24670 Desire

Κατασκευαστής

Περιγραφή προϊόντος

Το μίξερ χειρός Russell Hobbs Desire 24670 εντυπωσιάζει τόσο με τον σχεδιασμό και τον υπέροχο συνδυασμό χρωμάτων όσο και με την εκπληκτική του απόδοση.

Χαρακτηριστικά

Ισχύς: 350 Watt
Ταχύτητες: 5
Set Αναδευτήρων: 2
Χρώμα: Κόκκινο
Επιπλέον: Hand Mixer σε κομψό κόκκινο γυαλιστερό χρώμα με μαύρες λεπτομέρειες, Πέντε (5) ταχύτητες και λειτουργία Turbo, Διαθέτει αναδευτήρες & γάντζους ζύμης χρωμίου
Εγγύηση Προμηθευτή: 2 έτη
Περισσότερα

Αναλυτική παρουσίαση

Russell Hobbs 24670 Desire Μίξερ Χειρός

Σύγχρονη σχεδίαση

Το κομψό γυαλιστερό κόκκινο χρώμα του μίξερ χειρός Russell Hobbs 24670 Desire συνδυάζεται τέλεια με τις μαύρες λεπτομέρειες και προσθέτει μία premium εμφάνιση στην κουζίνα σου.

Απόδοση και εργονομία

Μίξερ χειρός Russell Hobbs 24670 Desire με δυνατή ισχύ 350 Watt, αναδευτήρες & γάντζους ζύμης από χρώμιο και πέντε ταχύτητες για να αναμειγνύεις τα υλικά σου στην ταχύτητα που επιθυμείς. Το κουμπί εξαγωγής εγγυάται εύκολη και ασφαλή αφαίρεση των εξαρτημάτων και διευκολύνει τη διαδικασία του καθαρισμού. Το Desire Hand Mixer έχει τη δυνατότητα να σταθεί στη βάση του προσφέροντας μεγαλύτερη σταθερότητα τόσο κατά τη διάρκεια της χρήσης αλλά και της αποθήκευσης. Τα εξαρτήματα πλένονται στο πλυντήριο πιάτων.

Χαρακτηριστικά

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Ισχύς
350 Watt
Ταχύτητες
5
Set Αναδευτήρων
2
Χρώμα
Κόκκινο
Επιπλέον
Hand Mixer σε κομψό κόκκινο γυαλιστερό χρώμα με μαύρες λεπτομέρειες, Πέντε (5) ταχύτητες και λειτουργία Turbo, Διαθέτει αναδευτήρες & γάντζους ζύμης χρωμίου
Εγγύηση Προμηθευτή
2 έτη
Site
http://www.russellhobbs.com
Περισσότερα Λιγότερα

Αξιολογήσεις & Σχόλια