185622

JVC KD-R494 Car Audio CD & Δώρο USB Stick

JVC KD-R494 Car Audio CD & Δώρο USB Stick

Kαλύτερη τιμή
210 28 99 999

Κάλεσε το τμήμα πωλήσεων και θα σου κάνουμε μια καλύτερη τιμή

185622
JVC KD-R494 Car Audio CD & Δώρο USB Stick

Κατασκευαστής

Περιγραφή προϊόντος

Το Car Audio JVC KD-R494 θα μετατρέψει την απλή οδήγηση, σε ευχαρίστηση! Έχει τη δυνατότητα αναπαραγωγής αρχείων ΑΑC, FLAC και διαθέτει USB ικανό να φορτίσει το κινητό σου, ενώ διαθέτει προέξοδο για σύνδεση με ενισχυτή, Αυτόματη Ρύθμιση Φωτεινότητας (σύνδεση με τα φώτα αυτοκινήτου (Auto Dimmer)) και δυνατότητα για Χειριστήριο στο τιμόνι ώστε να το χρησιμοποιείς με άνετο και ασφαλή τρόπο.

Χαρακτηριστικά

Ισχύς σε Watt: 4 x 50
Έξοδος Καναλιών: 4
Έξοδοι ήχου (RCA): 1
Bluetooth: Δεν διαθέτει
Ipod Dock Station: Δεν διαθέτει
CD-Changer: Διαθέτει
Περισσότερα

Αναλυτική παρουσίαση

185622

JVC KD-R494 Car Audio CD:

Το RadioCD/USB JVC KD-R494 με μπροστινό USB για αναπαραγωγή μουσικής Android και υποδοχή εισόδου AUX για άλλα φορητά προϊόντα αποθήκευσης μουσικής. Μια μεγάλη, εύχρηστη οθόνη LCD θα εμφανίζει δεδομένα τραγουδιού, καλλιτέχνη και άλμπουμ από το smartphone Android. Χάρη στο Android Audio Mode τα smartphone Android συμβατά με το AOA 2.0 (Android 4.1+) μπορούν να ελεγχθούν μέσω USB και μπορούν να αναπαραχθούν δεδομένα ήχου με την καλύτερη ψηφιακή ποιότητα. Συμπεριλαμβάνεται η επιλογή ελέγχου τιμονιού. Το KD-R494 έρχεται με κόκκινο φωτισμό πλήκτρων. Η διευρυμένη και εύχρηστη οθόνη αυξάνει και πάλι την ασφάλεια και την ευκολία χρήσης.

Έξτρα Παροχές ηχοσυστημάτων JVC

Αuto Dimmer (Αυτόματη ρύθμιση φωτεινότητας με τα φώτα του αυτοκινήτου, όταν ανάβουν τα φώτα του αυτοκινήτου πέφτει αυτόματα ο φωτισμός του ράδιο cd ώστε να μην ενοχλείται ο οδηγός.

Δυνατότητα Απευθείας Σύνδεσης Subwoofer

1 ζεύγος εξόδων προενίσχυσης RCA για να συνδέσεις μια πρόσθετη συσκευή, όπως ένα subwoofer ή έναν επιπλέον ενισχυτή, για ακόμη μεγαλύτερη απόδοση!

Οθόνη LCD 2 γραμμών VA

Εξοπλισμένο με πάνελ LCD VA (Vertical Alignment) που προσφέρουν ευρύτερη οπτική γωνία και καλύτερη ορατότητα. Η οθόνη 2 γραμμών παρέχει περισσότερες πληροφορίες με εφέ κίνησης.

Ενισχυτής 3 ζωνών με 15 προεπιλογές

3 μπάντα Equalizer:

Χρησιμοποίησε τον ισοσταθμιστή 3 ζωνών (Bass - Mid - Treble) για να προσαρμόσεις χειροκίνητα τον ήχο στα γούστα σου.

15 Προεπιλογές:

Προκαθορισμένα πρότυπα EQ είναι επιλέξιμα από 13 τύπους, συμπεριλαμβανομένων των 3 προεπιλογών "drvn EQ" που έχουν σχεδιαστεί για να μεγιστοποιούν την απόδοση των ενισχυτών και ηχείων JVC της σειράς drvn, καθώς και να παράγουν δυναμικό ήχο για οποιοδήποτε ηχείο.

Αναπαραγωγή μουσικής Android

Απλά σύνδεσε το smartphone ή το tablet Android με το δέκτη μέσω USB και απόλαυσε μια ολοκληρωμένη λύση αναπαραγωγής μουσικής "plug and play". Το Android Open Accessory Protocol (AOA2) υποστηρίζεται, οπότε δεν χρειάζεται καμία προετοιμασία ή ρύθμιση, απλά σύνδεσέ το και είναι έτοιμο για αναπαραγωγή αρχείων ήχου που είναι αποθηκευμένα στη συσκευή σου Android σε αυτό που ονομάζεται "AUDIO MODE". Εναλλακτικά, εγκαθιστώντας την ελεύθερη εφαρμογή JVC Music Play διαθέσιμη στο Google Play, θα έχεις πρόσβαση στην "ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ" για πρόσθετες λειτουργίες, όπως το Folder Up & Down και το Search Artist / Album / Song.

FLAC Συμβατό με ετικέτα

Το FLAC (Free Lossless Audio Codec) είναι μια μορφή κωδικοποίησης ήχου για την χωρίς απώλειες συμπίεση ψηφιακού ήχου και είναι επίσης το όνομα της εφαρμογής κωδικοποιητή αναφοράς. Ο ψηφιακός ήχος που συμπιέζεται από τον αλγόριθμο FLAC μπορεί τυπικά να μειωθεί στο 50-60% του αρχικού του μεγέθους και να αποσυμπιεστεί σε ένα πανομοιότυπο αντίγραφο των αρχικών δεδομένων ήχου.

Xαρακτηριστικά

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Ισχύς σε Watt
4 x 50
Έξοδος Καναλιών
4
Έξοδοι ήχου (RCA)
1
Bluetooth
Δεν διαθέτει
Ipod Dock Station
Δεν διαθέτει
CD-Changer
Διαθέτει
DVD Player
Δεν διαθέτει
Οθόνη Αφής
Δεν διαθέτει
Έγχρωμη Οθόνη
Δεν διαθέτει
Αναπαραγωγή Αρχείων Audio
MP3/WMA/WAV/FLAC/AAC
Αναπαραγωγή Αρχείων Video
Δεν υποστηρίζεται
CD Text
Διαθέτει
Υποδοχή για Κάρτες Μνήμης
Δεν διαθέτει
USB 2.0
1
Subwoofer Out
Διαθέτει
Τηλεχειριστήριο
Δεν διαθέτει
Επιπλέον
Αυτόματη Ρύθμιση Φωτεινότητας (σύνδεση με τα φώτα αυτοκινήτου), 15-Preset EQ, Steering Remote Control Ready, USB Stick 4GB
Βάρος σε Kg
1.2
Διαστάσεις σε mm (Υ x Π x Β)
53 x 182 x 158
Εγγύηση Προμηθευτή
2 έτη
Ιστοσελίδα Κατασκευαστή
http://www.jvc.gr
Περισσότερα Λιγότερα

Αξιολογήσεις & Σχόλια

€ 89.90" data-currency="EUR" data-name="JVC KD-R494 Car Audio CD & Δώρο USB Stick" data-url="https://www.kotsovolos.gr/sound-vision/car-audio/radio-cd-autokinhtou/185622-jvc-kd-r494-car-audio-cd-%CE%B4%CF%8E%CF%81%CE%BF-usb-stick" data-image-url="https://assets.kotsovolos.gr/product/185622-l.jpg" data-description="Το Car Audio JVC KD-R494 θα μετατρέψει την απλή οδήγηση, σε ευχαρίστηση! Έχει τη δυνατότητα αναπαραγωγής αρχείων ΑΑC, FLAC και διαθέτει USB ικανό να φορτίσει το κινητό σου, ενώ διαθέτει προέξοδο για σύνδεση με ενισχυτή, Αυτόματη Ρύθμιση Φωτεινότητας (σύνδεση με τα φώτα αυτοκινήτου (Auto Dimmer)) και δυνατότητα για Χειριστήριο στο τιμόνι ώστε να το χρησιμοποιείς με άνετο και ασφαλή τρόπο.">