190906

Marantz SR8012 Black

Ραδιοενισχυτής

Marantz SR8012 Black
Ραδιοενισχυτής

Kαλύτερη τιμή
210 28 99 999

Κάλεσε το τμήμα πωλήσεων και θα σου κάνουμε μια καλύτερη τιμή

190906
Marantz SR8012 Black

Κατασκευαστής

Περιγραφή προϊόντος

Με την ασύγκριτη απόδοση της Marantz, ο νέος AV Receiver SR8012 της κορυφαίας σειράς είναι κατασκευασμένος για όσους θέλουν την απόλυτη εμπειρία ήχου και βίντεο. Ο συμμετρικός σχεδιασμός του μονολιθικού ενισχυτή του δίνει 11 ταυτόσημα κανάλια ενισχυτή, το καθένα από τα οποία παράγει 205W ανά κανάλι.

Χαρακτηριστικά

Ισχύς σε Watt: 11 x 200
Κανάλια: 11.2
4K Ανάλυση: Υποστηρίζεται
Deep Colour: Υποστηρίζεται
Signal to noise ratio: 102 db
HD Audio Formats: Auro 3D, DTS HD Master, DTS:Χ, DTS Neutral:X, DTS Virtual:Χ, Dolby TrueHD, Dolby Atmos
Περισσότερα

Αναλυτική παρουσίαση

Η απόλυτη κατασκευή και ποιότητα ήχου της Marantz
Ο SR8012 περιλαμβάνει ένα μεγάλο τοροειδή μετασχηματιστή, κεντρικά τοποθετημένο για μηχανική ισορροπία, πλαίσιο με χαλκό, επιλεγμένα ακουστικά εξαρτήματα και ακροδέκτες ηχείων υψηλού επιπέδου.Ο SR8012 ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία των δεκτών Marantz AV.

Ενσωματωμένο Bluetooth, Wi-Fi και AirPlay 2
O SR8012 είναι εξοπλισμένος με ένα προηγμένο σύστημα διπλής κεραίας για ροή Bluetooth και Wi-Fi, για μια ισχυρή σύνδεση ακόμη και σε αστικά περιβάλλοντα με συμφόρηση. Το AirPlay 2 της Apple, σου επιτρέπει να ακούς τα αγαπημένα σου κομμάτια ασύρματα από συσκευές iOS, όπως iPhone και iPad.

Πρόσβαση σε σχεδόν απεριόριστες πηγές μουσικής στο διαδίκτυο
AirPlay 2, Bluetooth, Internet Radio, Spotify Connect, Pandora, SiriusXM, Napster, Amazon Music, TIDAL, Deezer και άλλα.

Τώρα διαθέσιμος - έλεγχος με τις φωνητικές εντολές του Amazon Alexa
* (απαιτείται συσκευή amazon alexa και τελευταία ενημέρωση λογισμικού)

Auro 3D
Το Auro-3D ενισχύει την εμπειρία του οικιακού κινηματογράφου σε εκπληκτικά νέα επίπεδα παρέχοντας τον ενθουσιασμό τρισδιάστατου ήχου για μουσική, παιχνίδια και ταινίες, ενισχύοντας ταυτόχρονα την υπάρχουσα οπτικοακουστική συλλογή χάρη στον κινητήρα ανάμειξης Auromatic.

Hi-Res Audio
O SR8012, σου επιτρέπει να ανακαλύψεις την απίστευτη πιστότητα των κομματιών υψηλής ανάλυσης μέσω της θύρας USB ή των πηγών δικτύου της πρόσοψης, με δυνατότητα αποκωδικοποίησης αρχείων χωρίς απώλειες ALAC, FLAC και WAV μέχρι και 24 bit / 192-kHz, καθώς και DSD 2.8 MHz και 5.6MHz (η μορφή audiophile του SACD). Μπορείς επίσης να ακούσεις άλλους δημοφιλείς τύπους αρχείων, όπως MP3.

Dolby Atmos
Νιώσε κάθε διάσταση στο Dolby Atmos. Το Dolby Atmos σε μεταφέρει στην ιστορία με ήχο που ρέει γύρω σου με εκπληκτικό ρεαλισμό. Απόλαυσε ένα σύστημα ηχείων 5.1  ή 7.1 surround ήχου και 4 επιπρόσθετα ηχεία ή 4 ηχεία Dolby Atmos Elevation για απόλυτη εμπειρία οικιακού κινηματογράφου - συμπεριλαμβανομένου του Upmixer Dolby Surround για περιεχόμενο παλαιού τύπου.

DTS: X
Tο DTS: X τοποθετεί τον ήχο εκεί όπου θα εμφανιζόταν φυσικά στο χώρο, δημιουργώντας μια ζωντανή, πολυδιάστατη εμπειρία ήχου στο σπίτι. Ο αυξανόμενος ρεαλισμός σε φέρνει στον κόσμο των αγαπημένων σου ταινιών. Σε περίπτωση που δεν μπορείς να εγκαταστήσεις αποκλειστικά ηχεία ή surround ηχεία, το DTS Virtual: X προσθέτει την πλήρη εμπειρία εμβάθυνσης ανεξάρτητα από τον αριθμό των ηχείων ή τη διαμόρφωση.

Marantz HDAM και Current Feedback Topology
Διαθέτοντας την αποκλειστική τεχνολογία Marantz HDAM (Hyper Dynamic Amplifier Module), ο SR8012 έχει εξαιρετική απόδοση ευρείας ζώνης χαμηλού θορύβου σε μια διακριτή διαμόρφωση σε σύγκριση με συμβατικό IC ενισχυτή. Η τεχνολογία HDAM παρέχει έναν εξαιρετικά γρήγορο ρυθμό μετάδοσης για πραγματική ευρυζωνική απόκριση και μέγιστο δυναμικό εύρος για την επίτευξη της βέλτιστης ποιότητας ήχου με τις σημερινές μορφές ήχου υψηλής ανάλυσης.
Εκτός από την τεχνολογία HDAM, o SR8012 διαθέτει επίσης το Current Feedback Topology (Ανταπόκριση ρεύματος) αντί της τυπικής διαμόρφωσης ανατροφοδότησης τάσης. Μια καινοτομία της Marantz που εισήχθη στους πρώτους audiophile ενισχυτές πριν από περισσότερα από 60 χρόνια, η τεχνολογία Current Feedback προσφέρει ένα μεγάλο εύρος ζώνης κλειστού βρόχου και πολύ υψηλό ρυθμό μετάδοσης, παρέχοντας εξαιρετική πιστότητα με ευρυζωνικές πηγές ήχου.

Xαρακτηριστικά

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Ισχύς σε Watt
11 x 200
Κανάλια
11.2
4K Ανάλυση
Υποστηρίζεται
Deep Colour
Υποστηρίζεται
Signal to noise ratio
102 db
HD Audio Formats
Auro 3D, DTS HD Master, DTS:Χ, DTS Neutral:X, DTS Virtual:Χ, Dolby TrueHD, Dolby Atmos
Εισόδοι
8 x HDMI, 5 Composite, 3 x Component, 7 x Analogue, 2 x Digital Optical, 2 x Digital Coaxial
Έξόδοι
3 x HDMI (2 main +1 zone), 2 x Composite, 1 x Component, 2 x Subwoofer Out
Δέκτης FM/AM
Δεν υποστηρίζεται
RDS
Δεν διαθέτει
Έξοδος ακουστικών
Διαθέτει
Χρώμα
Μαύρο
Κατανάλωση ενέργειας σε λειτουργία
65 Watt
Κατανάλωση ενέργειας σε αναμονή
0.2 Watt
Επιπλέον
4K/60 Hz full-rate pass through, 4:4:4 color resolution, HDR και ΒΤ.2020, Υποστήριξη Dolby Vision, HLG
Διαστάσεις σε mm (Υ x Π x Β)
185 x 440 x 460
Βάρος σε Kg
17.4
Εγγύηση Προμηθευτή
2 έτη
Ιστοσελίδα Κατασκευαστή
http://www.marantz.co.uk
Περισσότερα Λιγότερα

Αξιολογήσεις & Σχόλια

€ 3149.00" data-currency="EUR" data-name="Marantz SR8012 Black" data-url="https://www.kotsovolos.gr/sound-vision/home-cinema/enisxytes/190906-marantz-sr8012-black" data-image-url="https://assets.kotsovolos.gr/product/190906-l.jpg" data-description="Με την ασύγκριτη απόδοση της Marantz, ο νέος AV Receiver SR8012 της κορυφαίας σειράς είναι κατασκευασμένος για όσους θέλουν την απόλυτη εμπειρία ήχου και βίντεο. Ο συμμετρικός σχεδιασμός του μονολιθικού ενισχυτή του δίνει 11 ταυτόσημα κανάλια ενισχυτή, το καθένα από τα οποία παράγει 205W ανά κανάλι.">