191681

Marantz SR7013 Silver/Gold

Ραδιοενισχυτής

Marantz SR7013 Silver/Gold
Ραδιοενισχυτής

Kαλύτερη τιμή
210 28 99 999

Κάλεσε το τμήμα πωλήσεων και θα σου κάνουμε μια καλύτερη τιμή

191681
Marantz SR7013 Silver/Gold

Κατασκευαστής

Περιγραφή προϊόντος

Ο SR7013 διαθέτει ταυτόσημες διακριτές συσκευές υψηλού ρεύματος σε καθένα από τα 9 κανάλια του, για εξαιρετικό ήχο. Με ονομαστική ισχύ 200Watt ανά κανάλι, διαθέτει δυνατότητα χαμηλής αντίστασης, για εξαιρετικό έλεγχο των ηχείων και είναι συμβατή και με ηχεία 4 Ω. Για να απολαμβάνεις τον εντυπωσιακό τρισδιάστατο ήχο, μπορείς να ρυθμίσεις σε 7.1.2 ή 5.1.4.

Χαρακτηριστικά

Ισχύς σε Watt: 9 x 200
Κανάλια: 9.2
4K Ανάλυση: Υποστηρίζεται
Deep Colour: Υποστηρίζεται
Signal to noise ratio: 102 db
HD Audio Formats: Auro 3D,DTS HD Master,DTS:Χ,DTS Neutral:X,DTS Virtual:Χ,Dolby TrueHD,Dolby Atmos
Περισσότερα

Αναλυτική παρουσίαση

Marantz SR7013 Silver/Gold:

Ισχυρός ενισχυτής 9 καναλιών και λειτουργία Eco

Μια 3D εμπειρία χωρίς να χρειάζεται εξωτερικός ενισχυτής ή να χρειάζεται να επεκτείνετε σε 7.1.4 με έναν πρόσθετο ενισχυτή δύο καναλιών , απλά χρησιμοποιώντας την επεξεργασία 11.2 καναλιών του SR7013. Εν τω μεταξύ, η λειτουργία Eco παρέχει εξοικονόμηση ενέργειας: διαθέτει ένα μετρητή επί της οθόνης και επιτρέπει στον δέκτη να χρησιμοποιείται σε λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας, εάν ενεργοποιείται από τον πελάτη με το χέρι ή χρησιμοποιώντας την έξυπνη λειτουργία AUTO. Θα μειώσει τη μέγιστη ισχύ εξόδου ή θα υιοθετήσει στρατηγικές χαμηλής κατανάλωσης σε πιο μετριες ρυθμίσεις - και όλα αυτά χωρίς να επηρεαστεί η εξαιρετική ποιότητα ήχου του SR7013.


Υποστήριξη eARC

Το eARC (ενισχυμένο κανάλι επιστροφής ήχου) υποστηρίζει Dolby Atmos ή DTS: X από τις τηλεοπτικές σας εφαρμογές με μία μόνο σύνδεση HDMI για την απλούστερη ρύθμιση.


Auro 3D

Το Auro-3D ενισχύει την εμπειρία του οικιακού κινηματογράφου σε εκπληκτικά νέα επίπεδα παρέχοντας τον ενθουσιασμό τρισδιάστατου ήχου για μουσική, παιχνίδια και ταινίες, ενισχύοντας ταυτόχρονα την υπάρχουσα οπτικοακουστική συλλογή χάρη στον κινητήρα ανάμειξης Auromatic.

Marantz HDAM 

Διαθέτοντας την αποκλειστική τεχνολογία Marantz HDAM (Hyper Dynamic Amplifier Module), ο SR7013 έχει εξαιρετική απόδοση ευρείας ζώνης χαμηλού θορύβου σε μια διακριτή διαμόρφωση σε σύγκριση με τα συμβατικά IC ενισχυτή. Η τεχνολογία HDAM παρέχει ένα εξαιρετικά γρήγορο ρυθμό μετάδοσης για πραγματική ευρυζωνική απόκριση και μέγιστο δυναμικό εύρος για την επίτευξη της βέλτιστης ποιότητας ήχου με τις σημερινές μορφές ήχου υψηλής ανάλυσης.Current Feedback Topology

O SR7013 διαθέτει επίσης το Current Feedback Topology (Ανταπόκριση ρεύματος) αντί της τυπικής διαμόρφωσης ανατροφοδότησης τάσης, μια καινοτομία της Marantz που εισήχθη στους πρώτους audiophile ενισχυτές πριν από περισσότερα από 60 χρόνια. Η τεχνολογία αυτή προσφέρει ένα μεγάλο εύρος ζώνης κλειστού βρόχου και πολύ υψηλό ρυθμό μετάδοσης, παρέχοντας εξαιρετική πιστότητα με ευρυζωνικές πηγές ήχου.


Ενσωματωμένο Bluetooth, Wi-Fi και AirPlay 2

O SR7013 είναι εξοπλισμένος με ένα προηγμένο σύστημα διπλής κεραίας για ροή Bluetooth και Wi-Fi, για μια ισχυρή σύνδεση ακόμη και σε αστικά περιβάλλοντα με συμφόρηση. Το AirPlay 2 της Apple σου επιτρέπει να ακούς τα αγαπημένα σου κομμάτια ασύρματα από συσκευές iOS, όπως iPhones και iPads.

Πρόσβαση σε σχεδόν απεριόριστες πηγές μουσικής στο διαδίκτυο

AirPlay 2, Bluetooth, Internet Radio, Spotify Connect, Pandora, SiriusXM, Napster, Amazon Music, TIDAL, Deezer και άλλα.

Τώρα διαθέσιμος - έλεγχος με τις φωνητικές εντολές του Amazon Alexa.

* Απαιτείται συσκευή amazon alexa και τελευταία ενημέρωση λογισμικού

Hi-Res Audio

O SR7013 σου επιτρέπει να ανακαλύψεις την απίστευτη πιστότητα των κομματιών υψηλής ανάλυσης μέσω της θύρας USB ή των πηγών δικτύου της πρόσοψης, με δυνατότητα αποκωδικοποίησης αρχείων χωρίς απώλειες ALAC, FLAC και WAV μέχρι και 24 bit / 192-kHz, καθώς και DSD 2.8 MHz και 5.6MHz (η μορφή audiophile του SACD). Μπορείς επίσης να ακούσεις άλλους δημοφιλείς τύπους αρχείων, όπως MP3.

Dolby Atmos

Νιώσε κάθε διάσταση στο Dolby Atmos. Το Dolby Atmos σε μεταφέρει στην ιστορία με ήχο που ρέει γύρω σου με εκπληκτικό ρεαλισμό. Απόλαυσε ένα σύστημα ηχείων 5.1 ή ακόμα και 7.1 surround ήχου και 4 επιπρόσθετα ηχεία ή 4 ηχεία Dolby Atmos Elevation (7.1.4 με επιπλέον 2 κανάλια ενίσχυσης) για απόλυτη εμπειρία οικιακού κινηματογράφου - συμπεριλαμβανομένου του Upmixer Dolby Surround για περιεχόμενο παλαιού τύπου.

DTS: X

Tο DTS: X τοποθετεί τον ήχο εκεί όπου θα εμφανιζόταν φυσικά στο χώρο, δημιουργώντας μια ζωντανή, πολυδιάστατη εμπειρία ήχου στο σπίτι. Ο αυξανόμενος ρεαλισμός σας φέρνουν στον κόσμο των αγαπημένων σου ταινιών. Σε περίπτωση που δεν μπορείς να εγκαταστήσεις αποκλειστικά ηχεία ή surround ηχεία, το DTS Virtual: X προσθέτει την πλήρη εμπειρία εμβάθυνσης ανεξάρτητα από τον αριθμό των ηχείων ή τη διαμόρφωση.

Xαρακτηριστικά

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Ισχύς σε Watt
9 x 200
Κανάλια
9.2
4K Ανάλυση
Υποστηρίζεται
Deep Colour
Υποστηρίζεται
Signal to noise ratio
102 db
HD Audio Formats
Auro 3D,DTS HD Master,DTS:Χ,DTS Neutral:X,DTS Virtual:Χ,Dolby TrueHD,Dolby Atmos
Εισόδοι
8 x HDMI, 4 x Composite,3 x Component, 6 x Analogue, 1 x Digital Optical,1 x Digital Coaxial , 1 x Phono
Έξόδοι
3 x HDMI ,2 x Composite, 1 x Component, 2 x Subwoofer Out
Δέκτης FM/AM
Υποστηρίζεται
RDS
Διαθέτει
Έξοδος ακουστικών
Διαθέτει
Χρώμα
Silver - Gold
Κατανάλωση ενέργειας σε λειτουργία
710 Watt
Κατανάλωση ενέργειας σε αναμονή
0.2 Watt
Επιπλέον
4K/60 Hz full-rate pass through, 4:4:4 color resolution, HDR και ΒΤ.2020, Υποστήριξη Dolby Vision, HLG
Διαστάσεις σε mm (Υ x Π x Β)
185 x 440 x 411
Βάρος σε Kg
14.2
Εγγύηση Προμηθευτή
2 έτη
Ιστοσελίδα Κατασκευαστή
http://www.etyt.gr
Περισσότερα Λιγότερα

Αξιολογήσεις & Σχόλια

€ 1899.00" data-currency="EUR" data-name="Marantz SR7013 Silver/Gold" data-url="https://www.kotsovolos.gr/sound-vision/home-cinema/enisxytes/191681-marantz-sr7013-silver-gold" data-image-url="https://assets.kotsovolos.gr/product/191681-l.jpg" data-description="Ο SR7013 διαθέτει ταυτόσημες διακριτές συσκευές υψηλού ρεύματος σε καθένα από τα 9 κανάλια του, για εξαιρετικό ήχο. Με ονομαστική ισχύ 200Watt ανά κανάλι, διαθέτει δυνατότητα χαμηλής αντίστασης, για εξαιρετικό έλεγχο των ηχείων και είναι συμβατή και με ηχεία 4 Ω. Για να απολαμβάνεις τον εντυπωσιακό τρισδιάστατο ήχο, μπορείς να ρυθμίσεις σε 7.1.2 ή 5.1.4.">