Λύσεις για επιχειρήσεις
????????????????????????
226106

Kαλύτερη τιμή
210 28 99 999

Κάλεσε το τμήμα πωλήσεων και θα σου κάνουμε μια καλύτερη τιμή

Κατασκευαστής

Περιγραφή προϊόντος

Χαρακτηριστικά

Ενισχυτής: 60 Watt
Οπτικό μέσο: Δεν υποστηρίζεται
Wi-Fi: Υποστηρίζεται
Συμβατό με iPod/iPhone: Υποστηρίζεται
Ethernet: Διαθέτει
Αναπαραγωγή Audio: n/a
Περισσότερα

Αναλυτική παρουσίαση

Bose Soundbar 300

Πεσ’ το, δες το

H αποκλειστική λειτουργία Bose Voice4Video μεγαλώνει τις δυνατότητες τις έξυπνης οικιακής συσκευής Alexa, μιας και μπορείς να ελέγχεις την τηλεόραση τα συνδρομητικά ή δορυφορικά κανάλια με τη φωνή σου. Αρχικά ενεργοποιείς την τηλεόρασή και κατόπιν μεταβαίνεις στον αγαπημένο σου σταθμό με μια απλή ερώτηση στην Alexa. Είναι ο γρηγορότερος τρόπος να παρακολουθείς το αγαπημένο σου πρόγραμμα!


Συνδέεται εύκολα, χρησιμοποιείται ευκολότερα

Το Bose Soundbar 300 συνδέεται στην τηλεόρασή σου μέσω ενός καλωδίου (περιλαμβάνεται) ή ενός καλωδίου HDMI (πωλείται ξεχωριστά). Στη συνέχεια, μπορείς να κατεβάσεις την εφαρμογή “Μουσική Bose”, να επιλέξεις τον βοηθό φωνής και να απολαύσεις την αγαπημένου μουσική.

Για πάρτι… αλλά και για πάρτι σου!

Η τεχνολογία Bose SimpleSync σου επιτρέπει να συνδυάσεις το Soundbar 300 με δεκάδες άλλες συσκευές Bose. Θες να δεις τηλεόραση, αλλά να μην ενοχλείς κανένα; Συνδέσου ασύρματα με τα ακουστικά Bose και είσαι όλοι θα είναι ευχαριστημένοι! Θέλεις να παίζει ταυτόχρονα η ίδια μουσική σε διαφορετικά δωμάτια του σπιτιού για το πάρτι σου; Συνδέσου με ένα ηχείο Bose Bluetooth και δώσε ένταση!


Bose Home Speaker 300:

Ένα μικρό ηχείο με μεγάλη ένταση

Το Bose Home Speaker 300 προσφέρει ζωντανό ήχο με δυνατό μπάσο και αίσθηση 360 μοιρών σε ολόκληρο τον χώρο. Επιπλέον, υποστηρίζει τους βοηθούς φωνής της Google και την Alexa. Απόλαυσε την αγαπημένη σου μουσική!

Ενσωματωμένοι βοηθοί φωνής

Με τους ενσωματωμένους βοηθούς φωνής Google και Alexa, θα έχεις άμεση πρόσβαση σε εκατομμύρια λίστες αναπαραγωγής, άλμπουμ και άλλα, χρησιμοποιώντας μόνο τη φωνή σου. Αλλά η μουσική είναι μόνο η αρχή. Έχεις πρόσβαση σε πράγματα όπως αναφορές καιρού και τίτλους ειδήσεων. Έτσι, αν θέλεις να ακούσεις κάτι, απλά ρώτησε.

Μουσική όπως θέλεις εσύ

Όταν πρόκειται για αυτό που θέλεις να ακούσεις, έχεις τόσες πολλές επιλογές. Με τη συμβατότητα Wi-Fi, Bluetooth και Apple AirPlay 2, μπορείς να παίξεις μουσική μέσω Spotify, Amazon Music ή Apple Music, ή απλά να παίξεις οτιδήποτε από το smartphone ή το tablet σου.

Χαρακτηριστικά

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Αξιολογήσεις & Σχόλια