Λύσεις για επιχειρήσεις
215670

Bowers & Wilkins Formation Wedge Black

Bluetooth Ηχείο

999.00
ΤΙΜΗ ΧΩΡΙΣ ΦΠΑ
805.65
ΤΙΜΗ ΧΩΡΙΣ ΦΠΑ
Εξαντλήθηκε

Bowers & Wilkins Formation Wedge Black
Bluetooth Ηχείο

Kαλύτερη τιμή
210 28 99 999

Κάλεσε το τμήμα πωλήσεων και θα σου κάνουμε μια καλύτερη τιμή

215670
Bowers & Wilkins Formation Wedge Black

Κατασκευαστής

Περιγραφή προϊόντος

Το Formation Wedge συνδυάζει με τον καλύτερο τρόπο τη λειτουργικότητα με τον κομψό σχεδιασμό μεταφέροντας κάθε ηχόχρωμα με απόλυτη πιστότητα και πρωτοποριακή ασύρματη τεχνολογία που έχει κατοχυρωθεί από την Bowers & Wilkins με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας. Πρόκειται για ένα αυτόνομο ηχείο που συνδέεται ασύρματα και χρησιμοποιεί tweeters υψηλής απόδοσης, εξειδικευμένους drivers μεσαίας εμβέλειας καθώς και ενσωματωμένο subwoofer.

Χαρακτηριστικά

Εύρος Ισχύος: 71 – 300 Watt
Σύνδεση: Ασύρματα
Αδιαβροχοποίηση: Δεν διαθέτει
Διάρκεια Μπαταρίας: Δεν διαθέτει
Κατάλληλο για: Σπίτι
Διαστάσεις σε mm (Υ x Π x Β): 254 x 281 x 260
Περισσότερα

Αναλυτική παρουσίαση

Bowers & Wilkins Formation Wedge

Ο χώρος σου γεμίζει με στερεοφωνικό ήχο ανώτατης ποιότητας

Το Formation Wedge της Bowers & Wilkins, σου προσφέρει ποιότητα ήχου που κατακλύζει τον χώρο σου σχεδιασμένο με τέτοιο τρόπο ώστε να ικανοποιεί τόσο το αυτί όσο και το μάτι.

Η Bowers & Wilkins με βαριά κληρονομιά στην ποιότητα ήχου παρουσιάζει το μοναδικό ηχείο ωοειδούς σχήματος 120 μοιρών το οποίο παρέχει πλήρη εμβέλεια υψηλής και μεσαίας συχνότητας και subwoofer για πραγματικό στερεοφωνικό εφέ με drivers τοποθετημένους στις κατάλληλες γωνίες έτσι ώστε ο ήχος να αγγίζει κάθε μέρος του δωματίου. Στρίμαρε σε ποιότητα 96/24 bit και συγχρόνισέ το εύκολα με άλλα ηχεία της σειράς Formation για μία απόλυτα αξιόπιστη εγκατάσταση σε πολλαπλούς χώρους. Το Formation Wedge αποτελεί άλλο ένα τρανό παράδειγμα του πώς η Bowers & Wilkins ορίζει τον άψογο ήχο.

Το Formation Wedge είναι η καλύτερη λύση για όποιον επιθυμεί ο ήχος να γεμίζει το δωμάτιο αλλά θέλει κάτι παραπάνω από τα συμβατικά ηχεία. Το ωοειδές σχήμα του που θυμίζει γλυπτό ρυθμίζει τα drive units (δύο Decoupled Double Dome tweeters, δύο FST units μεσαίας εμβέλειας και το κεντρικό subwoofer σε κλίση 120 μοιρών), μεταδίδοντας στερεοφωνικό ήχο ακριβείας σε όλους τους χώρους.

Όλα αυτά μαζί συγκροτούν τη μοναδική καμπίνα 120 μοιρών που εκπέμπει αψεγάδιαστο ήχο από κάθε γωνία προσφέροντας στερεοφωνικό ήχο που πλημμυρίζει το δωμάτιο.

TryMe HOME:

Ο Δημήτρης και η Μαρίνα παρουσιάζουν τα premium Bluetooth ηχεία και ακουστικά της Bowers & Wilkins που προσφέρουν κρυστάλλινο ήχο.

Χαρακτηριστικά

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Εύρος Ισχύος
71 – 300 Watt
Σύνδεση
Ασύρματα
Αδιαβροχοποίηση
Δεν διαθέτει
Διάρκεια Μπαταρίας
Δεν διαθέτει
Κατάλληλο για
Σπίτι
Διαστάσεις σε mm (Υ x Π x Β)
254 x 281 x 260
Ενδείκνυται για
Σπίτι
Βάρος σε gr
6500
Multiroom
Διαθέτει
Smart Assistant
Διαθέτει
Συμπεριλαμβάνονται
ηχείο, καλώδιο φόρτισης, οδηγίες χρήσης
Εγγύηση Προμηθευτή
2 έτη
Site
http://www.bowers&wilkins.com
Ισχύς
160 Watt (2x 40 & 2x40 & 1x80)
Περισσότερα Λιγότερα

Αξιολογήσεις & Σχόλια