Λύσεις για επιχειρήσεις
????????????????????????
197595

Kαλύτερη τιμή
210 28 99 999

Κάλεσε το τμήμα πωλήσεων και θα σου κάνουμε μια καλύτερη τιμή

Κατασκευαστής

Περιγραφή προϊόντος

Χαρακτηριστικά

Ισχύς: 450 Watt
Εύρος Ισχύος: 301+ Watt
Σύνδεση: Ασύρματα - Ενσύρματα
Κατάλληλο για: Οικιακή & Επαγγελματική χρήση
Επιπλέον: Jet Bass Booster
Βάρος σε gr: 12600
Περισσότερα

Αναλυτική παρουσίαση

Sony MHC-V42D Bluetooth Ηχείο:

Αυτή η βραδιά θα σου μείνει αξέχαστη

Χάρη στο πανίσχυρο MHC-V42D με ήχο μπάσων μεγάλης απόστασης, όλοι στο πάρτι θα νιώθουν τον ρυθμό. Ο πολύχρωμος φωτισμός πάρτι συγχρονίζεται με τη μουσική, και όλοι μπορούν να αναλάβουν ρόλο DJ, χάρη στον έλεγχο με κινήσεις ή μέσω smartphone.

Άφησε τον ήχο να γεμίσει το πάρτι

Επένδυσε τα γενέθλια, τις ξεχωριστές στιγμές και κάθε είδους πάρτι με συναυλιακό ήχο. Ο ήχος μπάσων μεγάλων αποστάσεων από το Jet Bass Booster συνοδεύει το πάρτι με ακόμα πιο δυνατή μουσική, που εξαπλώνεται σε ολόκληρο τον χώρο.

Τουίτερ υπό γωνία

Γέμισε το δωμάτιο με πλούσιο ήχο συναυλίας, χάρη στις μονάδες τουίτερ υπό γωνία, που διασπείρουν τον ήχο σε μεγαλύτερη απόσταση.

Ενίσχυση μπάσων Jet Bass Booster

Η κωνική δομή του αγωγού ανάκλασης μπάσων συμπυκνώνει τη ροή αέρα του ήχου μπάσων, για να μπορείς να τον ακούς καθαρά και να τον νιώθεις σε φυσικό επίπεδο, οπουδήποτε κι αν βρίσκεσαι μέσα στο πλήθος, καθώς και σε μεγάλες αποστάσεις.

Απόλαυσε live εμπειρία ακρόασης

Η τεχνολογία DSP δημιουργεί έντονο ήχο με παλμό δίνοντας στη μουσική τη ρεαλιστική αίσθηση ενός μουσικού φεστιβάλ με ζωντανά συγκροτήματα.

Αποκαθιστά τις λεπτομέρειες της ψηφιακής μουσικής

Το σύστημα ψηφιακής βελτίωσης ήχου (DSEE) αποκαθιστά τις λεπτομέρειες στα συμπιεσμένα αρχεία μουσικής, για να σου προσφέρει ήχο υψηλής ποιότητας, που πλησιάζει περισσότερο την ποιότητα της πρωτότυπης εγγραφής του CD.

Φωτισμός πάρτι και φώτα ηχείων

Φώτισε κάθε γωνία του πάρτι, ακόμα και σε μεγάλους χώρους με φωτισμό πάρτι και φώτα ηχείων, για αυθεντική ατμόσφαιρα κλαμπ ή εξωτερικής συναυλίας.

Γίνε ποπ σταρ

Μοιράσου τη διασκέδαση με όλους: με δύο εισόδους μικροφώνων, εσύ και οι καλεσμένοι σου μπορείτε να τραγουδάτε μαζί τα αγαπημένα σας κομμάτια. Εναλλακτικά, πρόσθεσε υπόκρουση ροκ εν ρολ, συνδέοντας μια κιθάρα σε μία από τις εισόδους και χρησιμοποιώντας το σύστημα ως ενισχυτή. Απόλαυσε τρεις λειτουργίες, "Clean" για καθαρό ήχο, "Overdrive" για ήχο παραμόρφωσης κιθάρας και "Bass" για το μπάσο σου.

Γίνε εσύ ο DJ με τον έλεγχο με χειρονομίες

Παράλειψε ένα κομμάτι, βάλε εφέ flanger και αμέσως μετά WAH, δυνάμωσε το μικρόφωνο του καραόκε, ρύθμισε τον τόνο του μικροφώνου και της μουσικής, ή ανέβασε την ένταση του ήχου με ένα κάθετο ή οριζόντιο νεύμα του χεριού σου. Ο έλεγχος με κινήσεις των χεριών, σου επιτρέπει να ρυθμίσεις εύκολα και γρήγορα τις λειτουργίες του MHC-V42D, για να μη χάνεις στιγμή από το πάρτι.

Φωνητικός έλεγχος μέσω Fiestable

Άλλαξε κομμάτι, άναψε το φως και αναβόσβησε όλα τα χρώματα με φωνητική εντολή. Απλώς επίλεξε τον Φωνητικό έλεγχο από την εφαρμογή Fiestable και εκφώνησε την εντολή σου. Διατίθενται πάνω από 39 εντολές, όπως αναπαραγωγή μουσικής, φωτισμός και λειτουργία ΚΑΡΑΟΚΕ.

Φωτισμός πάρτι μέσω Fiestable

Απλώς επίλεξε τον φωτισμό πάρτι μέσω της εφαρμογής Fiestable στο smartphone σου, και η οθόνη του τηλεφώνου θα συγχρονιστεί με τα εφέ φωτισμού του ηχοσυστήματος, αναβοσβήνοντας και αλλάζοντας χρώμα ταυτόχρονα με τη μουσική.

Γίνε η ψυχή του πάρτι

Κοινοποίησε την ατμόσφαιρα του πάρτι σου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μόνο με ένα κλικ στην εφαρμογή Fiestable. Στη συνέχεια, δυνάμωσε τη μουσική και γίνε εσύ η απόλυτη ψυχή του πάρτι.

Έλεγξε τα πάντα από την πίστα

Η εφαρμογή Sony | Music Center, σου επιτρέπει να ελέγχεις τη μουσική και τις ρυθμίσεις ήχου απευθείας από το τηλέφωνό σου. Η εφαρμογή Fiestable, σου επιτρέπει να ελέγχεις τα χρωματιστά φώτα και να ενεργοποιείς τις λειτουργίες DJ και καραόκε. Κάνε αλλαγές με μία κίνηση του καρπού σου, χάρη στον εύχρηστο έλεγχο με κινήσεις.

Ταινίες και τηλεόραση με περισσότερη ένταση

Σύνδεσε το MHC-V42D στην τηλεόρασή σου και απόλαυσε τις αγαπημένες σου ταινίες, τηλεοπτικές εκπομπές και αθλητικές μεταδόσεις με εντελώς νέο τρόπο.

Έξοδος HDMI

Με την έξοδο HDMI (ARC) μπορείς εύκολα να συνδέσεις το σύστημα στην τηλεόρασή σου. Παρακολούθησε τηλεόραση και DVD στην κανονική σου οθόνη, ενώ απολαμβάνεις πανίσχυρο ήχο από τα ηχεία του MHC-V42D.

Ενσωματωμένη συσκευή αναπαραγωγής DVD

Απόλαυσε την πλοκή σε κάθε σκηνή, με δυνατή ένταση και πίεση ήχου που σε μεταφέρει στην καρδιά της δράσης. Μεταμόρφωσε το σαλόνι σου σε σινεμά και διοργάνωσε μοναδικές κινηματογραφικές βραδιές.

Ενίσχυσε το πάρτι με επιπλέον ηχεία

Απόλαυσε πιο δυνατό ήχο συνδέοντας πολλά οικιακά ηχοσυστήματα μέσω σύνδεσης Bluetooth. Σύνδεσε μέχρι και 50 συμβατά οικιακά ηχοσυστήματα και συγχρόνισε τη μουσική και το φωτισμό.

Άψογη μετάδοση ροής με NFC και Bluetooth

Απλώς χρησιμοποίησε το NFC με ένα άγγιγμα, για να συνδεθείς μέσω Bluetooth και να ξεκινήσεις τη μετάδοση ροής στη στιγμή.

Ροή υψηλής ποιότητας με LDAC μέσω Bluetooth

Η τεχνολογία LDAC στέλνει περίπου τρεις φορές περισσότερα δεδομένα (με μέγιστο ρυθμό μετάδοσης 990 kbps) σε σχέση με το συμβατικό ήχο Bluetooth, για κορυφαία ασύρματη ακρόαση.

Δυνατότητα σύνδεσης πολλαπλών συσκευών

Χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Bluetooth, εσύ και οι φίλοι σου μπορείτε να συζεύξετε στο MHC-V42D έως και τρία smartphone ταυτόχρονα. Για να μπορείτε να απολαύσετε κομμάτια από όλες τις μουσικές βιβλιοθήκες σας.

Πάρε το πάρτι μαζί σου παντού

Το MHC-V42D έχει ενσωματωμένες χειρολαβές, για να το παίρνεις μαζί σου σε σπίτια φίλων ή να μεταφέρεις εύκολα το πάρτι σε διαφορετικά δωμάτια.

Χαρακτηριστικά

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Αξιολογήσεις & Σχόλια