Τηλεοράσεις & Αξεσουάρ

Τηλεοράσεις ανά τεχνολογία

Βρες το ιδανικό μέγεθος τηλεόρασης

Διάλεξε την απόσταση θέασης

Διάλεξε την απόσταση θέασης

Κορυφαίες Μάρκες Τηλεοράσεων για να διαλέξεις:

K Plus Υπηρεσίες

Εσείς απολαμβάνετε τη σειρά, την ταινία, το περιεχόμενο που επιθυμείτε και εμείς σας δίνουμε τις πιο… θεαματικές λύσεις, για οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει!

Αξεσουάρ τηλεόρασης

Λειτουργίες που σίγουρα θα ψάξεις

Ανάλυση

Οι τηλεοράσεις με ανάλυση 4K και 8Κ έχουν 4 και 8 φορές αντίστοιχα περισσότερα pixels από μία συμβατική Full High Definition. Τι σημαίνει αυτό; Πιο ζωντανά χρώματα, κρυστάλλινη εικόνα και μεγαλύτερη λεπτομέρεια, σε βαθμό που σχεδόν ξεχνάς ότι βλέπεις τηλεόραση.

Ρυθμός Ανανέωσης/Σάρωσης (Hz)

Ο ρυθμός ανανέωσης (refresh rate) μετριέται σε Hertz (Hz) και περιγράφει πόσο συχνά το panel εναλλάσσει τα διαδοχικά καρέ. Περισσότερα Hz ίσον περισσότερα καρέ/δευτερόλεπτο, ίσον πιο ομαλή, ρεαλιστική κίνηση και πιο καθαρή εικόνα, σε γρήγορες σκηνές, όπως μία καταδίωξη, ένας αγώνας ποδοσφαίρου ή ένα videogame.

HDR

Υψηλά δυναμικό εύρος, η τεχνολογία που εξασφαλίζει υψηλά επίπεδα αντίθεσης, με ζωηρά και ρεαλιστικά χρώματα. Το περιεχόμενο έρχεται με επιπλέον πληροφορίες (metadata) του δημιουργού, που καθοδηγούν την τηλεόραση προς τον σωστό χρωματικό τόνο και φωτεινότητα, για εικόνα θεαματικά βελτιωμένη συγκριτικά με μία συμβατική τηλεόραση.

Τεχνολογία Panel

Απόδοση χρωμάτων, φωτεινότητα, αντίθεση, γωνία θέσης. Η τεχνολογία panel έρχεται με 3 επιλογές, που βασίζονται στην προβολή εικόνας μέσω λυχνιών LED. Τις LED, που διακρίνονται για την υψηλότερη φωτεινότητα και τις OLED και QLED, που ξεχωρίζουν για την εντυπωσιακή απόδοση μαύρων και το εύρος χρωματικής παλέτας.

Local Dimming

Η δυνατότητα των λυχνιών LED να αναβοσβήνουν, ελαχιστοποιώντας το φως στο κομμάτι της οθόνης που απαιτείται, ανάλογα με τη σκηνή. Το αποτέλεσμα; Βαθύτερο μαύρο και φωτεινότερο λευκό χρώμα, άρα, πολύ ανώτερες αντιθέσεις και καλύτερη ποιότητα εικόνας.

Smart TV

Ο όρος «smart» μπροστά σε κάθε μορφή τεχνολογίας σημαίνει ότι η συσκευή συνδέεται στο διαδίκτυο. Με μία Smart TV, θα αποκτήσεις εκατοντάδες εφαρμογές, που την προσαρμόζουν στα ενδιαφέροντά σου. Έχει μέχρι και οδηγό χρήσης που εμφανίζεται στην οθόνη, για εύκολη και γρήγορη περιήγηση στις εφαρμογές.

Ήχος

Για εκπληκτικό ήχο, τα ηχεία πλήρους εύρους, που συνοδεύονται από υπογούφερ και τουίτερ, χαρίζουν βαθιά μπάσα και πεντακάθαρο ήχο υψηλών συχνοτήτων. Οι ηχόμπαρες (Soundbars), που συνήθως τοποθετούνται κάτω από τη τηλεόραση, ενισχύουν τον ήχο, ενώ τα μοντέλα που υποστηρίζουν formats ήχου, όπως το Dolby Atmos, απελευθερώνουν ζωντανό και πλούσιο ήχο.

HDMI 2.1

Η πιο πρόσφατη ενημέρωση των προδιαγραφών HDMI® υποστηρίζει μία σειρά από υψηλότερες αναλύσεις βίντεο και ρυθμούς ανανέωσης, συμπεριλαμβανομένων 8K60 και 4K120 και ανάλυση έως 10K. Η νέα σύνδεση είναι συμβατή με τις κονσόλες και τις συσκευές σου, αρκεί να βεβαιωθείς ότι έχεις τα σωστά καλώδια.