Λύσεις για επιχειρήσεις
174952

Sony KD55XE7096 55"

Τηλεόραση Smart 4K TV

579.00
ΤΙΜΗ ΧΩΡΙΣ ΦΠΑ
466.94
ΤΙΜΗ ΧΩΡΙΣ ΦΠΑ
Εξαντλήθηκε

Sony KD55XE7096 55"
Τηλεόραση Smart 4K TV

Kαλύτερη τιμή
210 28 99 999

Κάλεσε το τμήμα πωλήσεων και θα σου κάνουμε μια καλύτερη τιμή

174952
Sony KD55XE7096 55"

Κατασκευαστής

Ενεργειακή Κλάση

Περιγραφή προϊόντος

Για την απόλυτη ποιότητα εικόνας, η smart τηλεόραση KD55XE7096 συνδυάζει την εκπληκτική ευκρίνεια 4K με τη φωτεινότητα, το χρώμα και τη λεπτομέρεια του υψηλού δυναμικού εύρους HDR.

Χαρακτηριστικά

Τεχνολογία Panel: LED
Ανάλυση Οθόνης: Ultra HD 4K
Ρυθμός Ανανέωσης Εικόνας: 400Hz
Smart TV: Υποστηρίζεται
Μέγεθος Οθόνης: 55''
Σχεδιασμός Panel: Flat
Περισσότερα

Αναλυτική παρουσίαση

Ανακάλυψε τη λεπτομέρεια με την ανάλυση 4K HDR
Η συμβατότητα με το υψηλό δυναμικό εύρος (HDR) θα αλλάξει τον τρόπο που βλέπεις τηλεόραση. Σε συνδυασμό με την ανάλυση 4K Ultra HD, το περιεχόμενο βίντεο HDR αποδίδει εξαιρετικές λεπτομέρειες, χρώματα και αντίθεση, με πολύ μεγαλύτερο εύρος φωτεινότητας σε σχέση με άλλα φορμά βίντεο. Το αποτέλεσμα είναι η πιο ρεαλιστική εικόνα που μπόρεσε ποτέ να αποδώσει μια τηλεόραση, με εξαιρετικά φωτεινά σημεία και απίστευτες λεπτομέρειες.
Ανακάλυψε κάθε λεπτομέρεια με το 4K X-Reality PRO
Ανακάλυψε ένα συναρπαστικό κόσμο με εκπληκτική ευκρίνεια. Κάθε pixel βελτιώνεται υπέροχα με την πιο ισχυρή τεχνολογία επεξεργασίας εικόνας 4K της Sony. Κάθε μέρος της σκηνής αναλύεται και αντιστοιχίζεται με μια ειδική βάση δεδομένων εικόνας, που ρυθμίζει μεμονωμένα την υφή, την αντίθεση, το χρώμα και το περίγραμμα. Η διαφορά είναι ξεκάθαρη, ό,τι κι αν παρακολουθείς, χάρη στην απόλυτα ρεαλιστική λεπτομέρεια.
Ακρόαση υψηλής ποιότητας: ClearAudio+
Ρεαλιστικός ήχος που ανταγωνίζεται την πιστότητα της εικόνας. Η τεχνολογία ClearAudio+ τελειοποιεί τον ήχο της τηλεόρασης και προσφέρει μια καθηλωτική εμπειρία που γεμίζει το χώρο. Άκουσε μουσική, διαλόγους και ηχητικά εφέ Surround με μεγαλύτερη καθαρότητα και βελτιωμένο διαχωρισμό του ήχου, ό,τι κι αν παρακολουθείς.
Διαχείριση καλωδίων
Κρύψε τα καλώδια. Μπορείς να τακτοποιήσεις τα καλώδια στο πίσω μέρος της τηλεόρασης και να τα περάσεις μέσα από τη βάση, ώστε όλα να φαίνονται τακτοποιημένα.
Στενό πλαίσιο από αλουμίνιο
Το στενό πλαίσιο συμβάλλει στην κομψή και ελκυστική εμφάνιση της τηλεόρασης, βοηθώντας στην εστίαση των ματιών στην οθόνη για μέγιστη ψυχαγωγία.
Άμεση σύνδεση στο διαδίκτυο με το κουμπί YouTube
Μεταφέρσου απευθείας στο YouTube και απόλαυσε όλα τα αγαπημένα σου βίντεο. Έχουμε κάνει το YouTube πιο γρήγορο από ποτέ σε αυτή την τηλεόραση που είναι έτοιμη για το Διαδίκτυο και συμπεριλάβαμε ένα κουμπί YouTube στο τηλεχειριστήριο για εύκολη περιήγηση.
Motionflow XR για ομαλή δράση
Απόλαυσε ομαλές και ευκρινείς λεπτομέρειες ακόμα και σε γρήγορες σκηνές με το Motionflow XR. Αυτή η πρωτοποριακή τεχνολογία δημιουργεί και εισάγει πρόσθετα καρέ μεταξύ των αρχικών. Αρχικά συγκρίνει βασικούς οπτικούς παράγοντες σε διαδοχικά καρέ και, στη συνέχεια, υπολογίζει το κλάσμα του δευτερολέπτου της δράσης που λείπει στις ακολουθίες των καρέ. Μερικά μοντέλα περιλαμβάνουν επίσης τη λειτουργία εισαγωγής μαύρου καρέ, για πραγματικά κινηματογραφική εικόνα χωρίς θόλωση.
Παίξε παιχνίδια HDR με το PlayStation
Οι τηλεοράσεις 4K HDR της Sony συνεργάζονται ιδανικά με τις κονσόλες PlayStation 4 και PlayStation 4 Pro. Βυθίσου σε μια απόλυτα διασκεδαστική εμπειρία παιχνιδιού με υψηλή απόκριση, ζωηρές υφές και έντονο, ολοζώντανο χρώμα. Δες τα αγαπημένα σου παιχνίδια να παίρνουν ζωή με εκπληκτική ποιότητα εικόνας.
Το DSEE αποκαθιστά τις λεπτομέρειες της ψηφιακής μουσικής
Τα διαδικτυακά βίντεο με χαμηλή ανάλυση, οι υπηρεσίες catch-up TV και τα πολύ συμπιεσμένα αρχεία ήχου δεν έχουν πάντα και τόσο καλό ήχο. Κατά τη συμπίεση του ψηφιακού ήχου χάνονται πολλές πληροφορίες. Η τεχνολογία του Συστήματος ψηφιακής βελτίωσης ήχου (DSEE) αποκαθιστά τις συχνότητες που έχουν χαθεί (ιδίως τις υψηλές συχνότητες), εξασφαλίζοντας φυσικό, πιο πλούσιο ήχο.
Ενσωματωμένο Wi-Fi
Συνδέσου εύκολα στο οικιακό σου δίκτυο. Με το Wi-Fi, μπορείς να αναζητήσεις ταινίες στο διαδίκτυο, να απολαύσεις βίντεο (π.χ. στο YouTube) και να έχεις πρόσβαση σε διάφορες υπηρεσίες (π.χ. τηλεοπτικά προγράμματα on demand). Το σημαντικότερο είναι ότι μπορείς να μεταδώσεις το ψυχαγωγικό περιεχόμενο από το ασύρματο οικιακό δίκτυο και το διαδίκτυο χωρίς την ακαταστασία των καλωδίων.
Clear Phase για ομαλές, ισορροπημένες συχνότητες
Η BRAVIA χρησιμοποιεί ένα ισχυρό υπολογιστικό μοντέλο για την ανάλυση και την αντιστάθμιση των ανακριβειών στην απόκριση του ηχείου. Αυτό γίνεται μέσω της "δειγματοληψίας" της συχνότητας του ηχείου με μεγαλύτερη ακρίβεια. Ανάλογα με τις πληροφορίες που λαμβάνονται, οι πολύ υψηλές ή πολύ χαμηλές συχνότητες στη φυσική απόκριση του ηχείου ακυρώνονται, ώστε ο ήχος να είναι καθαρός και φυσικός και η αναπαραγωγή όλων των συχνοτήτων να γίνεται ομαλά και ομοιόμορφα.
Κινηματογραφικός ήχος S-Force Front Surround
Απόλαυσε ένα καθηλωτικό ηχητικό πεδίο που σε μεταφέρει στο επίκεντρο της δράσης. Ο ήχος S-Force Front Surround μιμείται τον τρόπο που ο ανθρώπινος εγκέφαλος συνδυάζει τις ηχητικές πηγές, για να προσφέρει τη σωστή ένταση ήχου, τη σωστή χρονική καθυστέρηση και το σωστό φάσμα ηχητικών κυμάτων, χρησιμοποιώντας μόνο τα κανάλια του αριστερού και του δεξιού ηχείου. Εξομοιώνοντας με φυσικό τρόπο τα πεδία του τρισδιάστατου ήχου, η τεχνολογία αυτή σου επιτρέπει να απολαμβάνεις πλούσιο ήχο υψηλής πιστότητας σε μια ευρεία περιοχή ακρόασης.
USB HDD REC
Αποθήκευσε τα αγαπημένα σου προγράμματα σε εξωτερικό σκληρό δίσκο USB για να τα βλέπεις όποτε θέλεις. Το USB HDD REC επιτρέπει την εγγραφή ψηφιακών μεταδόσεων σε συσκευή USB HDD χωρητικότητας έως 2 TB, με ένα άγγιγμα και με χρονοδιακόπτη. Την ώρα που παρακολουθείς ένα πρόγραμμα, απλώς πάτησε το REC για να ξεκινήσει η εγγραφή, η οποία θα σταματήσει αυτόματα όταν τελειώσει το πρόγραμμα.
Το smartphone στη μεγάλη οθόνη
Με τον κατοπτρισμό οθόνης μπορείς να απολαμβάνεις περιεχόμενο και εφαρμογές από το smartphone σου στην τηλεόραση Sony. Μεγέθυνε όλες τις αναμνήσεις σου και απόλαυσε τις στη μεγάλη οθόνη με την οικογένεια και τους φίλους σου.
Γνώρισε την καλύτερη ποιότητα εικόνας 4K UHD
Οι τηλεοράσεις 4K UHD προσφέρουν εντυπωσιακή ποιότητα εικόνας και είναι συμβατές με τις απαιτήσεις UHD της Digital Europe.

Χαρακτηριστικά

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Τεχνολογία Panel
LED
Ανάλυση Οθόνης
Ultra HD 4K
Ρυθμός Ανανέωσης Εικόνας
400Hz
Smart TV
Υποστηρίζεται
Μέγεθος Οθόνης
55''
Σχεδιασμός Panel
Flat
Ενεργειακή Κλάση
A+
Φορμά Εικόνας
16:9
Λόγος Αντίθεσης
Ultra
Βελτίωση Εικόνας
4K X-Reality PRO
Σύστημα Ήχου
CLEAR AUDIO +
Ethernet
Διαθέτει
Wi-Fi
Υποστηρίζεται
Web Browser
Υποστηρίζεται
Skype
Δεν υποστηρίζεται
Λειτουργικό
Δεν υποστηρίζεται
HDMI
3
VGA
Δεν υποστηρίζεται
USB 3.0
Δεν διαθέτει
USB 2.0
2
Component
1
Composite
1
Scart
1
DLNA
Δεν Υποστηρίζεται
PVR Ready
Υποστηρίζεται
Λειτουργία ξενοδοχείου
Hotel Menu
Bluetooth Music Player
Δεν Υποστηρίζεται
USB Cloning
Δεν Υποστηρίζεται
Επιτραπέζια Βάση Στήριξης
Περιλαμβάνεται
Ψηφιακός Δέκτης
MPEG4
Δέκτης DVB-T2
Διαθέτει
Δορυφορικός Δέκτης
Διαθέτει
Διάκενο Vesa (mm)
300 x 200
Κατανάλωση (Watt)
85 Watt
Λειτουργία Stand Βy
0.50 Watt
Χρώμα
Μαύρο
Διαστάσεις σε mm (Υ x Π x Β)
77.5 x 123.8 x 25.2
Συμπεριλαμβάνονται
Εγχειρίδιο γρήγορης ρύθμισης Επιτραπέζια βάση Καλώδιο ρεύματος AC Μπαταρίες Οδηγίες χρήσης Τηλεχειριστήριο με φωνητικό έλεγχο
Επιπλέον
Οδηγίες χρήσης
Εγγύηση Προμηθευτή
2 έτη
Site
http://www.sony.gr
Περισσότερα Λιγότερα

Αξιολογήσεις & Σχόλια