Λύσεις για επιχειρήσεις
????????????????????????
202794

Kαλύτερη τιμή
210 28 99 999

Κάλεσε το τμήμα πωλήσεων και θα σου κάνουμε μια καλύτερη τιμή

Κατασκευαστής

Ενεργειακή Κλάση

Περιγραφή προϊόντος

Χαρακτηριστικά

Εύρος Οθόνης: 60 - 65 ίντσες
Τεχνολογία Panel: OLED
Ανάλυση Οθόνης: Ultra HD 4K
Ρυθμός Ανανέωσης Εικόνας: 5000 PPI
Smart TV: Υποστηρίζεται
Μέγεθος Οθόνης: 65''
Περισσότερα

Αναλυτική παρουσίαση

Philips OLED854 Τηλεόραση Android 4K:

Δες περισσότερα από αυτά που θα ήθελε ο σκηνοθέτης

Με την τηλεόραση HDR10+ της Philips, η ποιότητα εικόνας είναι ακόμη πιο καθηλωτική και ρεαλιστική. Τα δυναμικά δεδομένα επιτρέπουν στην τηλεόρασή σου να προσαρμόσει τα επίπεδα φωτεινότητας από καρέ σε καρέ. Από λαμπερούς ουρανούς μέχρι φωτισμένους με κεριά ναούς, τα χρώματα δείχνουν ρεαλιστικά. Οι αρχικές λεπτομέρειες διατηρούνται και η αντίθεση είναι εξαιρετική.

OLED 4K UHD

Έτσι είναι η πραγματικά ρεαλιστική εμπειρία

Με την τηλεόραση OLED της Philips, κάθε σκηνή είναι εντυπωσιακά ρεαλιστική. Υπάρχει δυνατότητα ρύθμισης ή απενεργοποίησης ανεξάρτητων pixel, για να απολαμβάνεις πιο βαθιά μαύρα, ζωηρά χρώματα και εκπληκτική αντίθεση. Ακόμα και οι λεπτομέρειες σε σκοτεινά και φωτεινά σημεία αναπαράγονται με ακρίβεια. Απολαμβάνεις επίσης ευρύτερη γωνία προβολής και, χάρη στο σύστημα επεξεργασίας της Philips, εκπληκτικά ομαλή κίνηση.

Ambilight

Οι συγκινήσεις ξεπερνούν τα όρια της οθόνης

Με το Philips Ambilight, οι ταινίες και τα παιχνίδια γίνονται πιο καθηλωτικά. Η μουσική συνοδεύεται από οπτικά εφέ και η οθόνη φαίνεται μεγαλύτερη από ό,τι είναι. Έξυπνες λυχνίες LED γύρω από τα άκρα της τηλεόρασης φωτίζουν με τα χρώματα της οθόνης τους τοίχους και το δωμάτιο, σε πραγματικό χρόνο. Απολαμβάνετε τέλεια συντονισμένο περιβάλλοντα φωτισμό και έχετε έναν ακόμα λόγο για να λατρεύεις την τηλεόρασή σου.

Dolby Vision και Dolby Atmos

Κινηματογραφική εικόνα και ήχος

Χάρη στην υποστήριξη premium ήχου και φορμά βίντεο Dolby, το περιεχόμενο HDR που παρακολουθείς προβάλλεται και ακούγεται εκπληκτικά ρεαλιστικό. Είτε πρόκειται για την πιο πρόσφατη σειρά είτε για δίσκο Blu-Ray, θα απολαύσεις αντίθεση, φωτεινότητα και χρώμα που ανταποκρίνεται στην αρχική πρόθεση του σκηνοθέτη ακούγοντας ταυτόχρονα ήχο με εξαιρετική ευκρίνεια, λεπτομέρεια και βάθος.

Google Play Store και Συλλογή εφαρμογών της Philips

Ακόμη περισσότερο περιεχόμενο για να αγαπήσεις

Αναβάθμισε την ψυχαγωγία σου με το Google Play Store και τη συλλογή εφαρμογών της Philips. Απόλαυσε άπειρες ταινίες, τηλεόραση, μουσική, εφαρμογές και παιχνίδια online.

Σύστημα P5

Όποια κι αν είναι η πηγή, η τελειότητα είναι πάντα εξασφαλισμένη

Το σύστημα P5 Perfect Picture Engine της Philips προσφέρει εικόνες τόσο εκπληκτικές όσο και το περιεχόμενο που αγαπάτε. Οι λεπτομέρειες έχουν σαφώς μεγαλύτερο βάθος. Τα χρώματα είναι ζωντανά, ενώ οι τόνοι του δέρματος είναι πιο φυσικοί. Η αντίθεση είναι τόσο ευκρινής που θα νιώθεις κάθε λεπτομέρεια. Και η κίνηση είναι τόσο ομαλή που δεν θα χάσεις ποτέ ξανά την μπάλα από τα μάτια σου, όσο γρήγορο κι αν είναι το παιχνίδι.

Ενσωματωμένος εικονικός βοηθός Alexa

Η φωνή σου είναι το τηλεχειριστήριο

Τώρα μπορείς να χρησιμοποιήσεις τη φωνή σου για να ελέγξεις τη Smart TV της Philips. Άλλαξε κανάλια στην τηλεόραση λέγοντας το όνομά τους. Άνοιξε την κονσόλα παιχνιδιών σου. Έλεγξε έξυπνες οικιακές συσκευές, όπως τα φώτα και το θερμοστάτη. Όλα αυτά, καθώς και πολλά άλλα είναι εφικτά με τη βοήθεια της Alexa.

Χαρακτηριστικά

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Αξιολογήσεις & Σχόλια