Λύσεις για επιχειρήσεις
????????????????????????
216093

Kαλύτερη τιμή
210 28 99 999

Κάλεσε το τμήμα πωλήσεων και θα σου κάνουμε μια καλύτερη τιμή

Κατασκευαστής

Ενεργειακή Κλάση

Περιγραφή προϊόντος

Χαρακτηριστικά

Εύρος Οθόνης: 70+ ίντσες
Τεχνολογία Panel: LED
Ανάλυση Οθόνης: Ultra HD 4K
Ρυθμός Ανανέωσης Εικόνας: 1500 PPI
Smart TV: Υποστηρίζεται
Μέγεθος Οθόνης: 70''
Περισσότερα

Αναλυτική παρουσίαση

Philips PUS7505 4K Smart TV

4K UHD και ζωντανή εικόνα HDR

Η τηλεόραση 4K UHD της Philips διαθέτει υποστήριξη HDR10+ για να απολαμβάνεις πιο βαθιές σκιές με πιο έντονες φωτεινές επιφάνειες και πιο ρεαλιστικά χρώματα. Τα επίπεδα αντίθεσης, χρώματος και φωτεινότητας προσαρμόζονται από καρέ σε καρέ για μία καθηλωτική εμπειρία θέασης.

Σύστημα P5 για απόλυτη ευκρίνεια

Το σύστημα P5 της Philips προσφέρει εκπληκτικές εικόνες υψηλής ευκρίνειας με πλούσια και ζωντανά χρώματα. Οι τόνοι του δέρματος είναι πιο φυσικοί και η κίνηση είναι εξαιρετικά φυσική.

Κινηματογραφική εικόνα και ήχος

Χάρη στην υποστήριξη Dolby Vision και Dolby Atmos η ταινία HDR που παρακολουθείς έχει απίστευτα ρεαλιστική εικόνα και ήχο. Είτε πρόκειται για την πιο πρόσφατη σειρά, είτε για δίσκο Blu-Ray, θα απολαύσεις πλούσια χρώματα με έντονες αντιθέσεις και ήχο με εξαιρετική ευκρίνεια, λεπτομέρεια και βάθος.

Saphi Smart TV

Το SAPHI είναι ένα γρήγορο και έξυπνο λειτουργικό σύστημα που κάνει τη χρήση της τηλεόρασής σου παιχνίδι. Πατώντας μόνο ένα κουμπί έχεις άμεση πρόσβαση στο εύχρηστο μενού εφαρμογών για να βλέπεις βίντεο στο YouTube ή την αγαπημένη σου σειρά στο Netflix.

Χαρακτηριστικά

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Αξιολογήσεις & Σχόλια