Λύσεις για επιχειρήσεις
????????????????????????
216099

Kαλύτερη τιμή
210 28 99 999

Κάλεσε το τμήμα πωλήσεων και θα σου κάνουμε μια καλύτερη τιμή

Κατασκευαστής

Ενεργειακή Κλάση

Περιγραφή προϊόντος

Χαρακτηριστικά

Εύρος Οθόνης: 55 - 58 ίντσες
Τεχνολογία Panel: OLED
Ανάλυση Οθόνης: Ultra HD 4K
Ρυθμός Ανανέωσης Εικόνας: 5700 PPI
Smart TV: Υποστηρίζεται
Μέγεθος Οθόνης: 55''
Περισσότερα

Αναλυτική παρουσίαση

Philips OLED855 4K Smart TV

Εκλεπτυσμένη & Μινιμαλιστική σχεδίαση

Η περιστρεφόμενη βάση σου δίνει τη δυνατότητα να προσαρμόζεις τη γωνία θέασης ενώ το τηλεχειριστήριο από δέρμα Muirhead έχει οπίσθιο φωτισμό που θα εντυπωσιάσει τους φίλους σου.

Ambilight 3 πλευρών

Βυθίσου στο game σου με το Philips Ambilight. Οι έξυπνες λυχνίες LED γύρω από το πλαίσιο της τηλεόρασης συγχρονίζονται με τη δράση του game ή της αγαπημένης σου ταινίας εκπέμποντας μία μοναδική λάμψη που σε αιχμαλωτίζει.

Τηλεόραση OLED 

Με την τηλεόραση OLED της Philips έχεις ευρύτερη γωνία προβολής και απίστευτα ζωντανή εικόνα HDR, όπου κάθε σκηνή είναι εντυπωσιακά ρεαλιστική. Τα μαύρα είναι βαθύτερα, τα χρώματα πιο ζωηρά και οι λεπτομέρειες στα σκοτεινά και τα φωτεινά σημεία αναπαράγονται με ακρίβεια. 

Σύστημα P5 με τεχνητή νοημοσύνη

Ο επεξεργαστής P5 της Philips με τεχνητή νοημοσύνη προσφέρει τόσο ρεαλιστική εικόνα που σε τοποθετεί στο επίκεντρο της δράσης. Ο αλγόριθμος AI βαθιάς μάθησης επεξεργάζεται εικόνες με τρόπο παρόμοιο με τον ανθρώπινο εγκέφαλο για να απολαμβάνεις ρεαλιστική εικόνα με πλούσια χρώματα και φυσική κίνηση.

Τηλεόραση Android με αμέτρητες επιλογές

Κατέβασε εφαρμογές από το Google Play Store, δες βίντεο στο YouTube ή συνέχισε τη σειρά σου από το επεισόδιο που την είχες αφήσει στο Netflix. Δεν βρίσκεις το τηλεχειριστήριο; Κανένα πρόβλημα. Η τηλεόραση Android της Philips σου προσφέρει τη δυνατότητα να ελέγχεις την τηλεόραση με φωνητικές εντολές μέσω Google Assistant και Alexa.

Κινηματογραφική εικόνα και ήχος

Χάρη στην υποστήριξη Dolby Vision και Dolby Atmos η ταινία HDR που παρακολουθείς έχει απίστευτα ρεαλιστική εικόνα και ήχο. Είτε πρόκειται για την πιο πρόσφατη σειρά, είτε για δίσκο Blu-Ray, θα απολαύσεις πλούσια χρώματα με έντονες αντιθέσεις και ήχο με εξαιρετική ευκρίνεια, λεπτομέρεια και βάθος.

Υποστήριξη HDR10+

Χάρη στην υποστήριξη HDR10+ η τηλεόραση προσαρμόζει τα επίπεδα φωτεινότητας από καρέ σε καρέ τονίζοντας τις λεπτομέρειες και τις αντιθέσεις. Είτε λοιπόν βλέπεις ταινία δράσης στο Netflix είτε παίζεις video games, τα χρώματα θα λάμπουν και οι σκιές θα είναι πιο έντονες.

Χαρακτηριστικά

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Αξιολογήσεις & Σχόλια