Λύσεις για επιχειρήσεις
Πίσω στα Καταστήματα
Δεδομένης της κατάστασης που αντιμετωπίζουμε όλοι μας αυτή την περίοδο, θέλουμε αρχικά να ευχηθούμε υγεία σε όλους και να σας διαβεβαιώσουμε ότι παρόλο που τα φυσικά μας καταστήματα θα παραμείνουν κλειστά από το Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2020, εμείς παραμένουμε δίπλα σας μέσω του www.kotsovolos.gr και του τηλεφωνικού μας κέντρου στο 210 2899999.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της περιόδου αυτής, λαμβάνουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα για να διασφαλίσουμε ότι όλες οι συναλλαγές και οι υπηρεσίες μας θα πραγματοποιούνται απρόσκοπτα με γνώμονα την ασφάλεια τόσο τη δική σας, όσο και των ανθρώπων μας.

Παραμένουμε Δίπλα σας για να αισθάνεστε σίγουροι και ικανοποιούμε όλες τις ανάγκες σας, φροντίζοντας :

Την Ασφάλεια των Ανθρώπων μας

Η ασφάλεια όλων των ανθρώπων μας είναι πρωταρχικής σημασίας και έχουν ληφθεί πολύ αυστηρά μέτρα γι’ αυτό, τόσο σε επίπεδο προσωπικής φροντίδας όσο και υγιεινής υποδομών. Η πλειοψηφία των συναδέλφων από το τηλεφωνικό μας κέντρο και τις υποστηρικτικές διευθύνσεις της εταιρείας εργάζονται από το σπίτι τους, επικεντρωμένοι στην εξυπηρέτησή σας, χωρίς να εκτίθενται σε επιπλέον κίνδυνο.

Την Ασφάλεια στις Παραδόσεις Προϊόντων

Έχουμε λάβει όλα τα μέτρα για την ασφαλή παράδοση προϊόντων στο σπίτι σας.

Οι παραδόσεις είναι ΑΝΕΠΑΦΕΣ

- Ο διανομέας θα αφήσει τα προϊόντα στην είσοδο, θα απομακρυνθεί σε ασφαλή απόσταση τουλάχιστον 2 μέτρων και θα παραμείνει εκεί μέχρι να παραλάβετε τα προϊόντα σας με ασφάλεια.

- Η διαδικασία αυτή ισχύει τόσο για τις παραγγελίες μέσω του www.kotsovolos.gr όσο και για τις τηλεφωνικές παραγγελίες με την προϋπόθεση ηλεκτρονικής πληρωμής ή εξόφλησης.

- Οι άνθρωποι που έρχονται στο σπίτι σας για παράδοση, λαμβάνουν ενισχυμένα μέτρα προσωπικής προστασίας και ατομικής υγιεινής όπως γάντια, μάσκα, ποδονάρια και απολύμανση χεριών με αντισηπτικό υγρό.

- Οι εγκαταστάσεις των κέντρων διανομής μας και όλος ο εξοπλισμός που έρχεται σε επαφή με τα εμπορεύματα, απολυμαίνεται καθημερινά τόσο στο τέλος της ημέρας, όσο και μεταξύ των βαρδιών, ενώ παράλληλα φροντίζουμε να υπάρχουν χρονικά κενά μεταξύ των βαρδιών, ώστε να προστατεύονται επαρκώς οι άνθρωποι μας.

Την Επάρκεια Προϊόντων

Έχουμε φροντίσει να έχουμε πολύ μεγάλη επάρκεια σε προϊόντα έτσι ώστε να σας αποσταλούν γρήγορα και με ασφάλεια στο σπίτι σας.

Τη Δυνατότητα για Πλάνο Δόσεων

Το ΠΛΑΝΟ ΔΟΣΕΩΝ συνεχίζεται κανονικά για τους πελάτες μας, ώστε να μπορείτε να προμηθευτείτε τα είδη που επιθυμείτε.

Όσοι έχουν κάνει αγορές με το Πλάνο Δόσεων μπορούν να εξοφλήσουν τις δόσεις τους από την ασφάλεια του σπιτιού τους τηλεφωνικά στο 210 2899999 ή ηλεκτρονικά μέσω web banking ακολουθώντας τις οδηγίες που θα βρείτε στο link:

https://www.kotsovolos.gr/pages/doseis-eksoflisi

Την Ασφαλή Εγκατάσταση των Συσκευών σας

Οι άνθρωποι που έρχονται στο σπίτι σας για εγκατάσταση οποιασδήποτε συσκευής ή κλιματιστικού, λαμβάνουν ενισχυμένα μέτρα προσωπικής προστασίας και ατομικής υγιεινής όπως γάντια, μάσκα, ποδονάρια και απολύμανση χεριών με αντισηπτικό υγρό. Προαιρετικά, για επιπλέον προσωπική τους ασφάλεια, κάποιοι κάνουν χρήση γυαλιών και καπέλου.

Κατά την διάρκεια της εγκατάστασης, ο εγκαταστάτης θα σας ζητήσει να :
1. Απομακρύνετε όσους διαμένουν στο σπίτι από το χώρο που γίνεται η εγκατάσταση
2. Ανοίξετε τα παράθυρα και αν είναι εφικτό και την πόρτα.
3. Εάν χρειάζεται να είναι κάποιος στο σπίτι παρών στο χώρο, να τηρεί απόσταση τουλάχιστον 2 μέτρων από οποιονδήποτε στο δωμάτιο.

Συνιστάται στον οικοδεσπότη της κατοικίας να καθαρίσει καλά όλες τις επιφάνειες του χώρου εγκατάστασης με διάλυμα χλωρίνης ή άλλων συνιστομένων από τον ΕΟΔΥ καθαριστικών μετά το πέρας των εργασιών.

Θα συνεχίσουμε να σας παρέχουμε χρήσιμες πληροφορίες στο www.kotsovolos.gr ή με όποιο άλλο μέσο χρειαστεί.

Σας ευχαριστούμε.

Οι άνθρωποι της ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ