Τρόποι Πληρωμής

Επισκευές φούρνων
Hexagon

Πλάνο δόσεων Κωτσόβολος

Με το ΠΛΑΝΟ ΔΟΣΕΩΝ ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ μπορείς, χωρίς πιστωτική κάρτα, να αγοράσεις ό,τι έχεις ανάγκη και να ορίσεις εσύ το ποσό της δόσης που σε εξυπηρετεί, αλλά και τον αριθμό των μηνών που θα χρειαστείς για την αποπληρωμή. Η διαδικασία ολοκληρώνεται στο κατάστημα Κωτσόβολος που θα επιλέξεις, έχοντας μαζί την ταυτότητα και το πιο πρόσφατο εκκαθαριστικό της εφορίας. Μάθε περισσότερα εδώ.

Hexagon
Hexagon

Πληρωμή στο κατάστημα

Μπορείς να εξοφλήσεις την παραγγελία σου στα ταμεία των καταστημάτων της αλυσίδας μας μέσω της υπηρεσίας Collect @ Store. Μάθε περισσότερα για την υπηρεσία εδώ.

Hexagon

Χρεωστική ή Πιστωτική Κάρτα

Μπορείς να εξοφλήσεις την παραγγελία σου είτε με πιστωτική κάρτα Visa, Mastercard, Diners και American Express είτε με χρεωστική. Με τη χρεωστική και την πιστωτική κάρτα η εξόφληση γίνεται εφάπαξ ενώ με την πιστωτική μπορεί να γίνει και με χρέωση ατόκων δόσεων, από 3 έως και 48, ανάλογα με το ποσό πληρωμής όπως υποδεικνύεται κατά περίπτωση από το ηλεκτρονικό κατάστημα.

Hexagon

Τραπεζική Πληρωμή

Μπορείς να εξοφλήσεις την παραγγελία σου μέσω Web Banking, Mobile Banking και Phone banking των Τραπεζών Alpha Bank, Εθνικής, Eurobank και Πειραιώς, χρησιμοποιώντας τον Κωδικό Ηλεκτρονικής πληρωμής που θα σου στείλουμε μέσω SMS με την καταχώρηση της παραγγελίας σου.

Δεν θα χρειαστεί να μας στείλεις το αποδεικτικό της πληρωμής. Θα λάβουμε την ενημέρωση αυτόματα και άμεσα με το που πραγματοποιήσεις επιτυχώς την πληρωμή.

Σε περίπτωση που δεν έχεις λογαριασμό σε κάποια από τις παραπάνω τράπεζες, μπορείς να επισκεφτείς ένα υποκατάστημα της τράπεζάς σου και να πληρώσεις με μετρητά.

Hexagon
Hexagon

Αντικαταβολή

Μπορείς να εξοφλήσεις την παραγγελία σου, κατά την παράδοση στο χώρο σου, πληρώνοντας το συνολικό ποσό της παραγγελίας σου στον διανομέα που θα σου παραδώσει τα προϊοντα. Η αντικαταβολή γίνεται μόνο με μετρητά και είναι δεκτή για ποσά έως 1.500€ ενώ αποκλείεται για μεγαλύτερα ποσά. Σε περίπτωση τιμολογίου η αντικαταβολή δεν είναι δυνατόν να υπερβαίνει το ποσό των 500€ συν ΦΠΑ συνολικά.

Hexagon